+ PR-cikk

Újítsd fel a falat falpanellel!

falpanel

A falpanel megállja a helyét falvédőként is, dekorációs elemként is, kizárólag a fantáziádra van bízva, hogyan használod.

A lakás felújításakor sokan veszik igénybe lakberendező segítségét. Akkor sincs azonban gond, ha egyedül szeretnénk megoldani ezt a feladatot, mind a tervezés, mind pedig a kivitelezés tekintetében.

Az internet szebbnél szebb szobabelsőket ajánl, ha megtaláltuk stílusunkat, akkor könnyedén találunk ötleteket a szoba felújításához. A nagyobb lakberendezési áruházak mintaszobák létrehozásával is segítenek bennünket abban, hogy inspirációt nyerjünk lakókörnyezetünk megváltoztatásához.

Amikor felújított szobákat nézegetünk, akkor láthatjuk, hogy valamelyik falra szinte mindig kerül valami dekoráció, vagy csak egy csíkban vagy egy teljes falszélességben. Ezeket az ötleteket Fóliás Juci öntapadós 3D falpaneljeivel te is meg tudod valósítani, és még különösebb szakértelemre sem lesz szükséged. Cikkünkben segítünk a szoba falának megújításában, és tanácsokat adunk, hogyan kezdj neki az átalakításnak.

A falpanel tulajdonságai

A falpanelek hátulja öntapadós, ezért felhelyezésük nem igényel semmiféle anyagot vagy különösebb szerszámot. Ezek a panelek viszonylag nagy darabokból állnak, ezért gyorsan és könnyen felhelyezhetők. A falpanel puha, szivacsos anyagból készült, ezért kiválóan szigetel.

Hol tudsz falpanelt használni?

Szinte minden helyiségben használhatod, nem csak a szobában! A konyhapult feletti rész dekorációjára is alkalmas, de a fürdőszobában is megállja a helyét! Viszont fontos, hogy mindenképpen csak beltérre javasolt a használata. Ha kültéren szeretnéd használni, akkor arra a gyártó általában nem vállal garanciát, hiszen az UV sugárzás, valamint a pára, eső, köd, fagy, rongálja az anyagát.

A régi, hagyományos falvédő helyett modern, fiatalos, illetve választásodtól függően elegáns hatást tudsz elérni, és a hideg faltól is megóvod magad. Ha azt a bizonyos “szállodai szoba feeling”-et keresed, akkor az ágyat helyezd úgy, hogy mindkét oldalról meg lehessen közelíteni. A falpanelt ragaszd az ágykeret fejrészéhez a falra úgy, hogy kissé túllógjon az ágykereten és keresztben a szoba teljes szélességébe ragaszd fel. Ezután tegyél az ágy felé egy szép, nagyobb méretű képet.

Milyen hatást érhetsz el a falpanellel?

Attól függően, hogy milyen falpanelt választasz, különböző textúrákat tudsz vele kialakítani. Kapható ugyanis betonhatású, fahatású, textil kinézetű, terméskő mintájú, műanyag hatású és csempehatású falpanel is. A falpanelt mindig száraz, por- és zsírmentes felületre ragaszd, és szobahőmérsékleten dolgozz! Ha meguntad, vagy változtatni szeretnél, akkor csak szedd le, és vegyél másmilyet, vagy fesd át. A könnyebb leszedhetőség miatt alá is fóliázhatsz.

A 3D öntapadós falpanel használatával gyorsan, látványos változást tudsz elérni a lakásodban. Használhatod akkor is, ha éppen lakásfelújításban vagy, és valami drámai változást szeretnél elérni, de akkor is, ha csak lakásod egy kis szeletét szeretnéd megváltoztatni. A falpanel megállja a helyét falvédőként is, dekorációs elemként is, kizárólag a fantáziádra van bízva, hogyan használod.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

To Top