+ Film

A BudaPart ingyenes szabadtéri mozit nyit

BudaPart

A tavalyi siker után idén péntektől egészen augusztus 20-ig újra ingyenes filmvetítésekkel vár mindenkit a BudaPart.

Ismét ingyenes szabadtéri mozi várja az érdeklődőket augusztus végéig a BudaPart helyszínén, ahol többek között a Mission Impossible, a Halálos Iramban, valamint a Mamma Mia című filmeket vetítik le – közölték a programsorozat szervezői csütörtökön.

A tavalyi siker után idén péntektől egészen augusztus 20-ig újra ingyenes filmvetítésekkel vár mindenkit a BudaPart. A Lágymányosi-öbölnél található szabadtéri moziban a közel és a kicsit régebbi múlt legnagyobb filmes sikereit mutatják be – olvasható a közleményben.

Mint írják, az első hétvégén péntek este a Mamma Mia, szombaton pedig a Grease című filmeket vetítik le. Ezt követően július 22-én a Mamma Mia 2, július 23-án a Chicago, július 29-én a Senki, majd július 30-án a Jurasssic World: Bukott Birodalom című filmeket láthatják az érdeklődők.

Augusztus 5-én a Tökéletes hang, augusztus 6-án a Tökéletes hang 2, augusztus 12-én a Halálos Iramban 7, augusztus 13-án a Halálos Iramban 8, augusztus 19-én a Hang nélkül, augusztus 20-án pedig a Mission Impossible – Utóhatás című filmeket vetítik.

Az előadások az időjárástól függően sötétedéskor, várhatóan 20:30 és 21:00 óra között kezdődnek. Autóval parkolni a Kopaszi-gát nyilvános, fizető parkolójában lehet. A programok helyszíne a BudaPart – Kopaszi-gát amfiteátrum.

Az aktuális vetítések programjáról bővebb információk a szervező Cinema Center, valamint a BudaPart közösségimédia-oldalain találhatók – áll az összegzésben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top