+ Színház

Az Operettszínház táncosa súlyosan megsérült

Operettszínház, táncművész

Súlyosan megsérült a terézvárosi házomlásban a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott.

Súlyosan megsérült a terézvárosi házomlásban a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott – közölte a teátrum.

A kommüniké szerint munkatársuk most kórházi, baleseti ellátásban részesül. Az operettszínház vezetése és társulata támogatásáról biztosítja sérült társulati tagját és családját – írták.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában korábban arról számolt be, hogy a mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén, egy nőt koponya- és gerincsérüléssel vittek kórházba.

Hat mentőegységet riasztottak a helyszínre, a mentők négy sérültet láttak el. A legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra vitték – közölte.

Operettszínház

Budapest, 2022. június 27.
Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.
MTI/Mihádák Zoltán

Három sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték – mondta a mentőszolgálat szóvivője.

Hétfő délelőtt a Jókai utca 1. szám alatti épület beépítés alatt álló tetőterének egy része az utcára omlott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top