+ Színház

Békés Itala 95 éves lett

Békés Itala

Barátai, kollégái és családja körében a Tolnay Szalonban köszöntöttek e jeles napon Békés Itala művésznőt.

fotó: Madách színház

Március 23-án ünnepelte Békés Itala művésznő a 95. születésnapját – írta Facebook-oldalán a Madách Színház, majd így folytatta:

Barátai, kollégái és családja körében a Tolnay Szalonban köszöntötték e jeles napon. Banai Sára operaénekes, Jónás Vera énekesnő, Kiss Péter zongoraművész és Müller Péter Sziámi költő-dalszerző egy-egy dalt, illetve verset hoztak ajándékba.

Békés Itala születésnapja alkalmából megjelent a „Hogyan lettem Senki” című könyvének új, bővített kiadása is, amely frissen érkezett a nyomdából az ünnepségre.

Békés Itala

Müller Péter Sziámi köszöntése

Boldog születésnapot kívánunk ezúton is nagy szeretettel!

A Hogyan lettem Senki című könyv ajánlója:

Ha netán máshonnan nem, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-jelölt filmjéből mindenki ismeri Rózsikát, a takarítónőt: ő Békés Itala, vérbeli színésznő, aki hosszú élete során a színpadon és a filmvásznon nyújtott emlékezetes alakításai mellett százféle műfajban alkotott – volt női szabó és divattervező, pantomimes, drámapedagógus, tánctanár, létrehozott mozgásszínházi és egyszemélyes előadásokat, kabarét és revüműsort, mindehhez pedig fáradhatatlanul írja több mint negyven éve az emlékiratait. Ez a könyv egy örökmozgó színésznő mozgalmas életének foglalata, tele képekkel és fordulatos történetekkel.

A kötet a szerző 95. születésnapjára jelent meg.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top