+ Színház

Damu Roland 47 évesen hunyt el

Damu Roland

Damu Roland iskolai darabokban szerepelt először színházban. Később játszott többek között a Budapesti Kamaraszínházban.

December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a hónap első felében kórházba került Damu Roland, írja a Blikk. A lapnak a színész családja is megerősítette a hírt.

Damu koronavírus-fertőzés miatt került intenzív osztályra, mert a köhögéstől már levegőt sem kapott. Eddig mélyaltatásban tartották, műtüdő lélegeztette.

A színész iskolai darabokban szerepelt először színházban. Később játszott többek között a Budapesti Kamaraszínházban, a debreceni Csokonai Színházban és a szolnoki Szigligeti Színházban is. Emellett több mint 150 filmben és sorozatban szerepelt szinkronszínészként.

Damu Roland leghíresebb szerepe a Jóban Rosszban című sorozatban Várnagy Előd karaktere. Ugyanakkor szerepelt olyan tévéműsorokban is, mint a Hal a tortán vagy a Mr. és Mrs.

2012. március 20-án 4 és fél év börtönbüntetésre ítélték Palácsik Tímea (később Vajna Tímea) bántalmazása és nemi erőszak miatt. A büntetés letöltését 2012 áprilisában kezdte meg és 2015 áprilisában fejezte be.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top