+ Irodalom

Miért volt a 7 év írói hallgatás? – beszélgetés Podmaniczky Szilárd új könyvéről

Hosszú hallgatás, pontosan 7 év után jelent meg a könyv A másik ember megértésének diadala címmel.

A könyvépítők Podcastben írók mesélnek arról hogyan lesz az ötletből kész mű és könyvpiaci szakemberek mutatják be, hogyan lesz a kész műből könyv. Mesterfogások és trükkök, örömök és kihívások az alkotási folyamatban, szakmai kulisszatitkok és könyvpiaci lehetőségek a gyakorlatban, az ötlettől az olvasó polcáig.

A műsorfolyam második vendége Podmaniczky Szilárd író volt, akivel Fehér Gábor műsorvezető a most megjelent új könyvéről beszélget.

Hosszú hallgatás, pontosan 7 év után jelent meg a könyv A másik ember megértésének diadala címmel. A 168 oldalas mű keresés- és meneküléstörténet, a borítón Szűcs Attila festőművész alkotásával,

Az adásban szóba kerül, miért volt a 7 éves írói „hallgatás”, mivel foglalkozott ebben az időszakban. De visszatérünk a gyökerekhez is. Hol és hogyan kezdődött a könyvek szeretete, mik voltak az első könyvek, melyek hatással voltak rá?

Mire tanít a forgatókönyvírás? Mennyire fontosak az olvasói visszajelzések? És arra is valóban választ kapunk, hogy mit rejt egy jogászhallgató hátizsákja.

Mi az a podcast?

Egy bármikor meghallgatható internetes „rádióadás”. A műsorfolyamra feliratkozva egy arra alkalmas szoftveren keresztül feliratkozhat több száz magyar és idegennyelvű adásra és azokat ott és akkor hallgathatja meg, amikor neki alkalmas. Legyen az utazás, sportolás, főzés közben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top