+ Film

10 ingyenes hozzáférés a Martin Eden premier előtti online vetítéséhez

Martin Eden keserves és szenvedélyes energiával küzd azért, hogy elszakadjon gyökereitől.

Annyit kell csak tenned, hogy Martin Eden nevét elküldök nekünk a librarius@librarius.hu címre, és mi a 10 leggyorsabb válaszolónak időben továbbítjuk a hozzáférést. A vetítés 2020.10.07.-én, szerdán este 19:30-kor kezdődik a Puskin Távmoziban, és csak ekkor lehet megnézni, olyan, mintha tényleg mozielőadás lenne.

A beküldött email-címeket az adatkezelési szabályoknak megfelelően használjuk, nem adjuk át harmadik félnek, és csak az internetes felület hozzáférésének megküldésére használjuk, melyeket kizárólag a Librarius olvasói kapnak meg.

A filmről

(Martin Eden, olasz film eredeti nyelven, magyar felirattal, 2019, 129 perc, Rendezte: Pietro Marcello. Szereplők: Luca Marinelli, Jessica Cressy, Vincenzo Nemolato)

A Jack London regénye nyomán keletkezett alkotás a velencei filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be, ahol főszereplője a legjobb színésznek járó díjat nyerte el. Később számos nemzetközi fesztiválon, többek között Torontóban is díjazták.

A fiatal író, Martin Eden keserves és szenvedélyes energiával küzd azért, hogy elszakadjon gyökereitől. Kétségbeejtő szegénységét és származását mindenáron maga mögött akarja hagyni, és ezért erején felül tanul és képzi magát abban a reményben, hogy egy nap elfoglalhatja méltó helyét az irodalmi elit tagjai között.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top