+ Színház

Pozitív lett a tesztje A Pál utcai fiúk egyik szereplőjének

vígszínház

A járványügyi hatóságok döntése alapján szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház és a Pesti Színház előadásai, így A Pál utcai fiúkat sem mutatják be péntek este, a darab egyik külsős művészének koronavírus-tesztje ugyanis pozitív lett.

A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltették.

„A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR-tesztje pozitív lett. A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el”.

A féléves szünet után pénteken indult volna az évad a Vígszínházban.

Az előadások pótlásának időpontját a későbbiekben hozzák nyilvánosságra. A nézők eldönthetik, hogy jegyük árát visszakérik, vagy más időpontra cserélik.

A jegykezelésre online is lehetőség van: a nézők a szervezes@vigszinhaz.hu e-mail címre küldhetik jegyeiket szeptember 30-áig.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. szoboszlai ferenc szerint:

    Ebben hol a hírérték? Jó lenne már leszállni erről a „Kovid” témáról, amit senki nem látott és hallott csak az média törékeny tojáshéj agyában él. Kb, annyit ért ez a cikk mint Napon a gyertyafény.Ilyet én is tudnék írni rengeteget. Pl. a mustármag heveny flatulatiot (fingást) okoz brit tudósok felfedezése szerint. Vagy mondjuk a operatív törzs alapos kutatásainak köszönhetően megállapították, ha egy magyar állampolgár Aradra utazik és visszatér Magyarországra akkor ő már fertőz és teszteltetnie kell magát jó pénzért illetve karanténba vonulnia.Ha viszont egy „echte” aradi muksó a családdal (la familia) elmegy a gyulai várfürdőbe, azt megteheti nyugodtan mert ő nem fertőz, csak a Magyarországra visszatérő magyarországi magyar. És ennek is bedől a fél ország és reszketve várja hogy agyonoltsák és már most gyűjti pénzt oltásokra , meg maszkra, meg lélegeztető gépre. Tudja valaki mi az az agyonemlegetett PCR teszt? Ja, hogy nem csak olvassák mindennap de azt sem tudják mi az. Biztosan ez a leghatékonyabb módja a senki által nem látott csak hallott nagyon veszélyes vírus kimutatásának?

    • Boros Zsuzsa szerint:

      A világban egyre többen kérdőjelezik meg a „világjárvány” létezését . Az emberiség sok járványt megélt . Pestis , kolera , spanyolnátha , influenza … stb . Tudta , hogy járvány van , mert látta , hogy hozzátartozóját , szomszédját , ismerősét , ismerősének ismerősét vagy éppen önmagát megbetegítette , vagy éppen elragadta az élők sorából . De olyan járványt , főleg világjárványt még nem látott senki , amit nem látott ‼️csak a médiákban „látott” , hallott ….. ? Ezen egyszerű következtetésből kiindulva , ha nem lenne média , ha nem sulykolná a média , nem lenne a médiában a közbeszéd tárgya , nem kerülne állandó reflektorfénybe , akkor nem lenne világjárvány ?
      Ha az emberiségnek a „világjárvány” létezéséről csak és kizárólag a médiából van tudomása , de a való életből nincs ez irányú megtapasztalása , akkor igencsak erős gyanúval élek , hogy egy világméretű manipuláció elszenvedői vagyunk . És minden manipuláció mögött érdekek vannak ! Főleg egy globális manipuláció mögött ….
      Ha csak a kényszerítő rendeleteket . intézkedéseket a szabadság súlyos korlátozásait látom , de a globális ” világjárvány” pusztító démonjának áldozatait nem , akkor merem azt feltételezni , hogy a KÉNYszer a kényszerítés , mások érdekeinek , akaratának a ránk kényszerítése a lényeg ‼️ Valami aljas , embertelen , szeretetlen világba bele KÉNYSZERíteni az embert ……
      Amit „LÁTOK” , maszkok mögött rejtőzködő arctalan , rettegő „embereket” , emberszerű arctalan humanoid lényeket …. , akik megvetéssel iszonyodnak EGY-mástól … , akik egymástól rettegnek !!!!! Akiket valami fortélyos félelem igazgat .
      Látom ahogy idegenednek el egymástól , ahogy esik szét minden . Látom a rettegést a tébolyult gyűlöletet szemükben … de világjárványt nem látok … nyolc hónap után még mindig nem ….
      De azt látom , hogy mivé tették a világot … mi felé halad a világ …. Látom az idiotizmus az őrület a gyűlölet miként keríti hatalmába a világot … benne az embert ….‼️‼️

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top