+ Képzőművészet

Attraktív látványvilágot épít a Mome a Müpa előtti térre

Júniusban a világ legkeresettebb Wagner-énekesei és A nibelung gyűrűje tetralógia, közkedvelt nevén a Ring nyűgözi le a közönséget.

fotó: mti

Stratégiai együttműködést kötött a Mome (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) és a Müpa, amelynek részeként megvalósult egy, a Budapesti Wagner-napok díjnyertes, új arculatát visszatükröző installáció.

A stratégiai megállapodást a Budapesti Wagner-napokon írta alá Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója és Fülöp József, a Mome rektora.
A Wagner nevének betűit formázó installáció az eseménysorozat végéig, június 23-ig tekintető meg a Müpa főbejárata előtti téren.

Az eseménysorozatot kivételes nemzetközi sajtóérdeklődés övezi, mivel június 13. és 23. között a világ legkeresettebb Wagner-énekesei és A nibelung gyűrűje tetralógia, közkedvelt nevén a Ring nyűgözi le a közönséget, Fischer Ádám művészeti vezető és karmester vezényletével.

A német komponista egykori rendelkezésének megfelelően a nézők négy egymást követő estén láthatták, és láthatják újra a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben Richard Wagner legendás opuszát, A nibelung gyűrűjét. Az idei két ciklus különlegessége, hogy a produkció új köntösben kerül a nézők elé.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top