+ Irodalom

Hogyan csináljuk kocsiban?

Akció előtt porszívózd ki a kárpitot. Roppant kellemetlenül tudja piszkálni a hátsó felünket némi morzsa meg hangya. – Szőcs Henriette írása.

Az autós szex tízparancsolata

A közszeméremsértés jogszabályba ütköző bűncselekmény, amikor is szexológiai töltetű áruk (pornográf könyvek, szexlapok, vibrátorok stb.) forgalmazására vonatkozó jogszabályokat megsértik, magyarán kiskorúak által jól látható helyen tárolják ezeket a segédeszközöket, illetve amikor az emberek nemi aktusukat nyilvánosság előtt szándékosan láthatóvá teszik. Ezek közé tartozik az autós szex is. Ami roppant izgató, gyakran a terapeuták hosszú kapcsolatok ellaposodott házaséletének feldobására javasolják a szexet a szabadban, de még ha bezárkózunk is a kocsinkba, a közterületi szeretkezés szabálysértés. Ha rajtakapnak, a rendőr helyszíni bírságot szabhat ki, rosszabb esetben feljelenthet, aminek a büntető tétele akár két év szabadságvesztés is lehet.

Egy felmérés szerint, döbbenetes módon a prűdnek tartott, konzervatív angolok szeretnek különösen bizarr helyszíneken szexelni, például parkban, próbafülkében, strandon vagy autóban. Talán a meggondolatlanságukat és gátlástalanságukat fokozza a nagy mennyiségben elfogyasztott alkohol is. Mondjuk ilyen esetben tényleg jobb, ha vezetés helyett szexelnek az autójukban, kevesebb kárt okoznak vele.

A másik, gyakorlatilag autóban szexuális életet élő nemzet az olasz.  Minden városban van olyan környék, ami köztudottan a légyottok helyszíne. A szokás eredete a hatvanas évekre vezethető vissza, amikor is bezárták a bordélyházakat, így az autóval próbálták helyettesíteni a kuplerájt. Ma pedig a gazdasági helyzet okozta kényszer teszi népszerűvé a kocsit: az átlag olasz fiatal minimum harminc éves koráig a szüleivel él, hiába van munkája, nem engedhet meg magának egy albérletet sem, nem hogy önálló lakást. Roppant kínos lenne a mamma mellett hangoskodni, ill. bemutatni a kíváncsiskodó anyukának az egy éjszakás kalandot, akitől biztosan nem születik meg a várva várt unoka.

Az olaszok nyolcvan százaléka kedveli az autós szexet, a 25 év alattiak a hátsó ülésen, a 25-35 év közöttiek a motorháztetőn, míg a 35-45 közöttiek az első ülésen csinálják. A 45 felettieket inkább az ágy vonzza, gyanítom, a pihenés része a mutatványok helyett. Cagliari, Milano és Torino a gépkocsis aktusok fellegvárai. Természetesen a szigorúan vallásos Olaszországban sem engedélyezett a nyilvános szex, ezért a szakértők azt javasolják, ne bízzanak csupán a párás szélvédőben, hanem takarják el az ablakokat újságpapírral.

Még kiegészíteném néhány praktikus tanáccsal, bár mindenki önállóan mérlegelje, megéri-e neki ez a kaland. A lelepleződés veszélye amennyire gerjeszti, annyira le is lohaszhatja a vágyat.

  1. Akció előtt porszívózd ki a kárpitot. Roppant kellemetlenül tudja piszkálni a hátsó felünket némi morzsa meg hangya.
  2. Mivel a jó szex mocskos, praktikus leteríteni az ülést egy pléddel, így másnap nem kell a gyerekre kenni, hogy ő borította az ülésre a joghurtot, éjszaka, álmában.
  3. Egyébként is legyen nálad egy üveg ásványvíz meg nedves törlőkendők, hogy zuhanyzás helyett azért némileg tudjatok tisztálkodni.
  4. Gondosan válasszátok ki a helyszínt, mert lehet, hogy mindenki a focipályán csinálja, de akkor ezzel mindenki tisztában is van, például kukkolók, trollok, rendőrség.
  5. Az időpont is megfontolást érdemel. Péntek és szombat este, hajnalig, nagy forgalom van mindenfelé, hiszen nem csak ti buliztok. A hétfő és kedd esték nyugisabbak.
  6. A hátsó ülésen válaszhattok, ki legyen alul, az elsőn a férfi kénytelen. Bár ezzel kapcsolatban elfogadok észszerű javaslatokat!
  7. Romantikus vagy vad zene szuper aláfestés a szexhez, meg elvileg elnyomja a hörgéseket és a sikításokat, de úgyis minden arra járó tudja, mit műveltek, viszont a ricsajtól esetleg ti nem halljátok meg időben a váratlan, kellemetlen látogatókat.
  8. Ablaklehúzás pro és kontra: ha zárva hagyod, bepárásodik minden, nem tudsz elindulni gyorsan, ráadásul megfulladsz. Ha lehúzod, a testhő szabadon elpárolog, de mindig figyelj, hogy 5-10 centinél nagyobb rést ne hagyj, mert kellemetlen, ha az térít észhez, eltűnt a táskád, mobilod, vagy esetleg amatőr videó készül rólatok.
  9. Maradjon rajtatok némi ruhadarab (javaslom a pólók fenn hagyását!), sose vetkőzzetek pucérra. Ha hirtelen el kell hajtanotok, kívülről a bugyi hiánya nem látszik. És nehezen fogható rá, hogy csak az elgurult pirulát kerestétek lelkesen, meztelen.
  10. Apropó gurulás, mindig, ismétlem, mindig, húzzátok be a kéziféket, hiszen a tóparton akartok szexelni, nem a tóban a pontyok között úszkálni!

Hogy autóztál? Meztelenül.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top