+ PR-cikk

Megkezdte működését az új magyar pénzügyi összehasonlító oldal

Mikor lehet szükségünk arra, hogy kölcsönt vegyünk fel? Az emberek többsége szeretné elkerülni, hogy kölcsönt kelljen kérnie valakitől, kölcsönt kelljen felvenni valamilyen pénzügyi intézménytől. Ennek fő oka, hogy nem szeretünk tartozni, ráadásul, ha nem családtag ad kölcsönt, kamatokat is fizetni kell. Ez pedig nagyon megdrágítja azt, amit kölcsönből finanszíroztunk. Előfordulhatnak viszont olyan váratlan helyzetek, amelyek esetében a kölcsönfelvétel a megoldás. Ilyen például nem várt egészségügyi kiadás, autójavítás vagy a szeptemberi iskolakezdés.

A pénzügyi összehasonlító oldalak segítenek választani a piacon lévő sok ajánlatból. A kölcsönöket a THM alapján rendezik sorba. Ez a mérőszám ugyanis összehasonlíthatóvá teszi a különböző ajánlatokat.

Az aggregátorok partnereik ajánlatait mutatják be

A pénzügyi aggregátor weboldalak összehasonlítják azon pénzintézmények ajánlatait, amelyekkel kapcsolatban állnak. Az igénylőnek nincs más teendője, mint a weboldal kalkulátorába beírni a megfelelő adatokat és máris megjelennek az ajánlatok. A THM alapján pedig ki lehet választani a legmegfelelőbbet. A THM részletesebb magyarázatáról itt lehet olvasni.

Az instacash.hu szolgáltatásairól

Az újonnan megjelent pénzügyi startup vállalkozás, az instacash.hu szintén megjeleníti a legversenyképesebb ajánlatokat, ráadásul a manapság egyre divatosabb online elérhető személyi kölcsönökre összpontosít. De sok egyéb információ is megtalálható a szemnek is tetszetős site-on. Ilyen például a fogalomtár, a tudástár, vagy a gyakori kérdések szekció. A blogban található sok-sok cikk pedig azoknak segít eligazodni a pénzügyek világában közérthető módon, akik számára ez a terület nem ismert.

(X)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top