+ Film

Több mint 60 film, ingyen fröccs és málnaszörp – Szánsájn fesztivál a Cirko-Gejzír moziban

Az előadásokra a Cirko-Gejzír bérletei is érvényesek.

Díjnyertes filmekből rendez fesztivált a Cirko-Gejzír mozi 2018. június 7. és július 1. között. Több mint hatvan film, málnaszörp, fröccs és nyári hangulat várja a közönséget az ötödik kerületi artmoziban már hagyománnyá vált nyári fesztiválon.

A Szánsájn 2018 fesztiválon a korábbi évek hagyományait felelevenítve málnaszörp és fröccs kíséretében mozizhat a filmszerető közönség. A korábban elmulasztott filmeket mindenkinek alkalma lesz mozivásznon pótolni: több mint három héten át a Cirko Film elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd. Naponta mintegy három alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

A fesztivál első hétvégéjén premier előtti vetítésen láthatja a közönség a Három tánc című magyar filmet. Az egész estés dokumentumfilm a Magyar Táncművészeti Egyetem klasszikus balettet tanuló diákjainak három generációján keresztül mutatja be az iskolába kerüléstől a balettművésszé válásig vezető utat. A személyes hangvételű és játékfilmes képi világú, táncfilmes betétekkel színesített alkotás megörökíti a diákok hétköznapjait és életük sorsfordító pillanatait, az iskolai órák mellett betekintést ad az egymással és a mestereikkel való kapcsolatukba, a versenyek, vizsgák és próbatáncok megpróbáltatásaiba.

Az előadások között lesznek európai vígjátékok (Csak a szerelem számít, Kaotikus karácsony, Szerelmes SMS, Szerelem tesztelve), amerikai független filmek (Paterson, Creative Control), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások (Lavina, 45 év, Ez csak a világ vége, Egy galamb leült egy ágra, hogy tűnődjön a létezésről), dokumentumfilmek (Róma körül, Haneke, a rendező), történelmi és társadalmi drámák (Volt egyszer egy Németország, Foxtrott, Mennyit ér egy ember, Az ígéret földje), illetve magyar filmek (VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan, Három tánc) és művészi igényű animációk (A messzi észak, Have a nice day, Szél támad, Teheráni tabuk) is.

A jegyár a fesztivál minden vetítésére egységesen 1600 forint lesz, hétfőn és kedden a kedvezményes, 1100 forintos jegyár érvényes. A megváltott jegy mellé ingyen jár a málnaszörp vagy fröccs. Az előadásokra a Cirko-Gejzír bérletei is érvényesek. Egyéb kedvezmények nem érvényesíthetők.

A Szánsájn fesztivál részletes programja a Cirko-Gejzír honlapján található.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top