+ Zene

Marilyn Manson kórházban, leütötte két hatalmas pisztoly – videó

A rocker épp az Eurythmics együttes Sweet Dreams című számának egy átdolgozását adta volna elő, amikor a színpadi dekoráció egyik eleme, a két hatalmas pisztolyt ábrázoló szobor rádőlt.

Rádőlt a díszlet egy része Marilyn Manson amerikai rocksztárra szombati New York-i koncertjén, a 48 éves zenészt kórházba szállították, a koncertet félbehagyták.

A szokatlan színpadi baleset a Hammerstein Ballroom manhattani koncertteremben történt. A rocker épp az Eurythmics együttes Sweet Dreams című számának egy átdolgozását adta volna elő, amikor a színpadi dekoráció egyik eleme, a két hatalmas pisztolyt ábrázoló szobor rádőlt.

A zenészt kórházba szállították, állapotáról nem közöltek semmit. Egyelőre nem tudni, hogy a baleset miatt lemondja-e javában zajló észak-amerikai és európai turnéjának következő állomásait. A manhattani show-t mindenesetre félbehagyták az incidens után.

Manson pénteken pittsburghi koncertjén is elesett, amikor túlságosan előrehajolt a színpadon, hogy a műsor vége felé kezet foghasson rajongóival.

A zenésznek néhány nap múlva jelenik meg tizedik stúdióalbuma, a Heaven Upside Down.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top