+ Irodalom

Az impotenseké a világ!

Az erkölcstelen életet folytató és közönséges dalszövegeket éneklő popénekesek lemezeit bezúzzák, egyúttal nem szerepelhetnek többé a tévében.

Érdekes történetek a XX. századi magyar sajtó alapján – 1980.

október, Spanyolország – Gran Canarian kíváncsiskodott egy 17 éves fiú. Egyik sétáján hatalmas barlangra lett figyelmes. Besétált a nyíláson, majd a földön megpillantott egy Stradivari hegedűt. Még nem tudta, hogy Stradivari, ezért odaadta a tudósoknak, hogy állapítsák meg. A tudósok végül azt is megállapították, hogy a hegedű százezer dollár értékű, és 1723-ban gyártották, amivel egyértelműen bebizonyosodott, hogy az ősember játszott rajta.

október, Dél-Korea – Az úgynevezett társadalmi megújulás program keretében szigorú erkölcsrendészeti intézkedéseket hirdettek ki. A férfiaknak megtiltották a hosszú haj viseletét, a nőknek a miniszoknyát. Az erkölcstelen életet folytató és közönséges dalszövegeket éneklő popénekesek lemezeit bezúzták, egyúttal nem szerepelhettek többé a tévében. Ezzel egy időben száműzték a tévéből az erotikára csábító műsorokat, például a férfiak nem jelenhettek meg a képernyőn trikóban, a nők forró nadrágban és melltartó nélkül. A program jelszava: Az impotenseké a világ!

október, NSZK – A státuszszimbólumok között tartották számon az autót, az úszómedencét, a luxuskutyát, ám ettől az ősztől kezdve a speciális hálószobai ágyak is annak minősültek. Közülük a járművek voltak a legkedveltebbek, az autóágyak, a repülőgépágyak és az űrhajóágyak, de ennél sokkal fantáziadúsabb és elrugaszkodottabb is akadt, mint például a harckocsin gördülő családi nyoszolya.

november, Belgium – A belga labdarúgó szövetség eltiltotta az egyik játékvezetőjét a nemzetközi mérkőzések vezetésétől, mert a férfi több mérkőzésen egy bank jelvényét viselte a nadrágján.

november, Franciaország – Egy felmérés szerint az ország lakosságának ötven százaléka, vagyis minden második francia azt szeretné, hogy tiltsák be a természetben élő állatok leölését, a vadászatot. Ez az arányszám valójában sokkal nagyobb igényt mutatott, hiszen a szavazók között vadászok is szerepeltek.

november, Anglia – A kórházi statisztikák megállapították, hogy minden tizedik, brit kórházban ápolt beteget a kórházban egy újabb kór fertőzi meg. Ha ez igaz, akkor minden tizedik, új kórral megfertőzött beteg újabb betegséget szed össze, vagyis minden századik már két betegséget kap. Minden ezredik három betegséget, minden tízezredik négy, minden százezredik öt, minden egy milliomodik beteg hat betegséget szed össze a brit kórházakban. Vagyis megállapítható, hogy a kórházak nem csak gyógyulásra alkalmasak.

december, Olaszország – A hónap elejétől tilos volt a vonatokon énekelni. Akik kórusban szegték meg a szabályt, nagyobb büntetésre számíthattak, mint a szólisták. A szólisták büntetési kategóriája 30 ezertől 500 ezer líráig terjedt, attól függően, hogy az előadás mennyire volt borzalmas.

december, Belgium – Hétvégén az asszony finom kakaót készített a férjének Brüsszelben. A férfi megitta, majd újra visszabújt az ágyba, egy kis szerelmeskedés reményében. Legközelebb 47 óra teltével nyitotta ki a szemét, padlón fekve az üres lakásban. Nagyon meglepődött. Azt hitte, csak a mesében létezik olyan, hogy az asszony altatót kever a kakaóba, és a szeretőjével kirámolja a lakást.

december, USA – A férfi beült a félhomályos világítású stresszoldó kabinba, amely kétszer hármas alapon két méteres magas, hangszigetelt kabin volt, benne egy kád, 35 fokos sós vízzel. A kétórás fürdéssel akár egy hét fáradságot is kipihenhetett, de neki sikerült kipihenni az egész életét.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top