+ Természet

A tüzes makákó és a szexi szarvastehén 18+ video

A természetben ritkán megfigyelhető jelenség, hogy az állatok más fajok képviselőjével folytatnak aktust, de megfigyeltek már pingvinekkel erőszakoskodó fókákat is.

Egy fiatal vörös pofájú makákó próbált meg aktust létesíteni egy szarvastehénnel Japánban. A fajok közti szexuális aktus ritka jelenségéről a Primates című szaklapban számolt be az azt megfigyelő kutatócsoport.

A kedden ismertetett kutatás során kiértékelt, az ország déli részén lévő Jakusima-szigeten készült videofelvételeken látható japán makákó (Macaca fuscata) többször is megpróbál meghágni egy nőstény szikaszarvast (Cervus nippon).

A majom a nála nagyobb állat hátához dörzsölte hímtagját, majd behatolás nélkül ejakulált. A többi hím majmot, melyek túl közel kerültek hozzá és a szarvashoz, elkergette. A szikatehén olykor engedte közeledni a makákót, néha azonban lerázta magáról.

Marie Pele strassburgi kutató szerint kétségkívül szexuális viselkedésről van szó, a majom azért választott szokatlan partnert, mert fajtársaitól nem jutott szexhez.

Ez a fiatal majom nem fért hozzá a csoportjában lévő nőstényekhez, mert idősebb hímek vigyázták őket. Mivel nagyon izgatott volt, a szikaszarvashoz fordult.

A szakértők szerint a természetben ritkán megfigyelhető jelenség, hogy az állatok más fajok képviselőjével folytatnak aktust.

Egy 2014-es tanulmány olyan fókák tevékenységével foglalkozott, amelyek pingvinekkel erőszakoskodtak az Antarktiszon. Háziállatoknál vagy fogságban lévő állatoknál is megfigyelték már a fajok közti szexuális aktust.

 

2 hozzászólás

2 Comments

  1. adolf hitler szerint:

    Szexi szarvastehén ??? Aki ember létére szexinek nevez egy állatot, azt inkább gyógykezelni kellene…..

  2. Az a baj szerint:

    „A szakértők szerint a természetben ritkán megfigyelhető jelenség, hogy az állatok más fajok képviselőjével folytatnak aktust.”

    Ezek aztán szakértők..Még a háznál lévő állatoknál is megfigyelhető efféle eltévelyedés…
    18+? Általánosban is tananyag az állatok, emberek párzása. Ez már megint felesleges álszenteskedés.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top