A tüzes makákó és a szexi szarvastehén 18+ video

makao

Egy fiatal vörös pofájú makákó próbált meg aktust létesíteni egy szarvastehénnel Japánban. A fajok közti szexuális aktus ritka jelenségéről a Primates című szaklapban számolt be az azt megfigyelő kutatócsoport.

A kedden ismertetett kutatás során kiértékelt, az ország déli részén lévő Jakusima-szigeten készült videofelvételeken látható japán makákó (Macaca fuscata) többször is megpróbál meghágni egy nőstény szikaszarvast (Cervus nippon).

A majom a nála nagyobb állat hátához dörzsölte hímtagját, majd behatolás nélkül ejakulált. A többi hím majmot, melyek túl közel kerültek hozzá és a szarvashoz, elkergette. A szikatehén olykor engedte közeledni a makákót, néha azonban lerázta magáról.

Marie Pele strassburgi kutató szerint kétségkívül szexuális viselkedésről van szó, a majom azért választott szokatlan partnert, mert fajtársaitól nem jutott szexhez.

Ez a fiatal majom nem fért hozzá a csoportjában lévő nőstényekhez, mert idősebb hímek vigyázták őket. Mivel nagyon izgatott volt, a szikaszarvashoz fordult.

A szakértők szerint a természetben ritkán megfigyelhető jelenség, hogy az állatok más fajok képviselőjével folytatnak aktust.

Egy 2014-es tanulmány olyan fókák tevékenységével foglalkozott, amelyek pingvinekkel erőszakoskodtak az Antarktiszon. Háziállatoknál vagy fogságban lévő állatoknál is megfigyelték már a fajok közti szexuális aktust.

 


  • adolf hitler

    Szexi szarvastehén ??? Aki ember létére szexinek nevez egy állatot, azt inkább gyógykezelni kellene…..

  • Az a baj

    “A szakértők szerint a természetben ritkán megfigyelhető jelenség, hogy az állatok más fajok képviselőjével folytatnak aktust.”

    Ezek aztán szakértők..Még a háznál lévő állatoknál is megfigyelhető efféle eltévelyedés…
    18+? Általánosban is tananyag az állatok, emberek párzása. Ez már megint felesleges álszenteskedés.