+ Film

Száz filmőrült szemlézte a hazánkban nem forgalmazott európai filmek krémjét

A legcsendesebb filmfesztivál zártkörű és online zajlik.

Joachim Lafosse (Sárdobálók; Gyermekeink; The White Knights) családi drámája, az After Love lett a harmadik alkalommal megrendezett, a Francia Intézet által támogatott SCOPE100 online filmfesztivál hazai győztese.

A Scope100 egy ingyenes, zártkörű online filmfesztivál a hazánkban nem forgalmazott európai filmes termés krémjéből, száz magyar filmőrült (ScopeKözönség) számára.

A Scope 100 arra vállakozott, hogy keresse meg 7 fesztiválfilm közül a legfontosabbat, a legizgalmasabbat, a közönségnek leginkább tetszőt. Vitassa meg társaival, melyik film miért érdemes a közönség figyelmére, és azt hogyan lehet hozzá azt a legügyesebben eljuttatni.

A Creative Europe által támogatott  programban, egyidőben 6 országban bonyolítanak a független filmforgalmazók. A hazai bonyolítást a végző Magyarhangya végezte.

A ScopeKözönség privát hozzáférést kap 7 vadonatúj európai filmhez a FestivalScope online filmvetítőjében. A ScopeKözönségnek hat hét áll rendelkezésére, hogy a filmeket megnézze és kitöltsön a filmekről egy-egy kérdőívet. Közös vetítéseket is szerveznek, és megbeszélik a filmek során felmerült kulcskérdéseket. Az online fesztivál végére egy alaposan átszűrt sorrend áll össze – a lista élén a legjobb hazai eredménnyel kecsegtető film áll majd.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top