+ Zene

Milyen ajándékokat rejtenek az ádventi házikó fiókjai?

Ugyan a karácsonyi meglepetések kibontására csak december 24-én kerül sor, azonban a Pannon Filharmonikusok addigra végigajándékozza az ádventi időszakot.

Ádventi muzsikaszó

Ugyan a karácsonyi meglepetések kibontására csak december 24-én kerül sor, azonban a Pannon Filharmonikusok addigra végigajándékozza az ádventi időszakot.

A zenekar székhelyén, a pécsi Kodály Központban az idei már a harmadik ádvent, amikor a betérő koncertjegy-vásárlók nem is oly apró meglepetésben részesülhetnek. Igaz, minden nap csak egy valaki, még pedig sorrendben: 1-én az első, 2-án a második és így tovább minden nyitvatartási napon, karácsonyig.

És hogy mi ez a meglepetés?

Az ügyfélszolgálati pulton egy mesés ádventi naptár áll, ám a 24 ablak ezúttal nem csupán egy-egy szaloncukrot rejt, hanem a vásárló minden nap 2 koncertjegyet nyer a Pannon Filharmonikusok valamelyik 2017-es koncertjére.

Szabó Attila, értékesítési munkatárs mesélte, a zenebarátokat tényleg meglepetésként éri az ajándék, és nyilván mindenki örül, hiszen így, ünnepek előtt sokan eleve azért térnek be hozzájuk, hogy valamelyik közelgő hangversenyre jegyeket vásároljanak karácsonyi ajándékképp.

– Van ugyan, aki a honlapon olvasott a meglepetést rejtő ádventi házikóról, mégsem jellemző, hogy emiatt vásárolnának jegyet. Emellett elég nehéz eltalálni, hogy pont az adott dátum szerinti vásárló legyen valaki – mondta.

A dolog technikájához egyébként hozzátartozik, hogy december 12-e után fordul a sorrend, vagyis aznap a tizenkettedik vásárló lesz a nyertes, majd megint visszafelé mennek a sorban, tehát a 13-án a tizenegyedik, 14-én a tizedik és így tovább.

advent_haziko_1

A pécsi zenekar népszerűségét jelzi, hogy a 2017-es év első hónapjaiban esedékes koncertekre már alig-alig akad jegy, és van néhány alkalom – újévi és Valentin-napi koncert, a Music by… című filmzenei hangverseny vagy a májusi Kobajasi Kenicsiro-koncert -, ahol szinte teltházas az előadás.

Hogy még karácsonyibb legyen a hangulat, a megvásárolt és a megnyert jegyekhez minimális összegért elegáns dísztasakot is lehet kapni, így aztán külcsín és belbecset tekintve is értékes ajándék kerülhet a karácsonyfa alá – a Pannon Filharmonikusok és a kedves közönség örömére.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top