+ Zene

Őrizetbe vették a Guns N’ Roses-t a kanadai határon

guns n roses

Fegyvert találták a határőrök az ellenőrzéskor, de a zenekar meg tudta tartani következő koncertjét.

Fegyvert találták a határőrök az ellenőrzéskor, de a zenekar meg tudta tartani következő koncertjét.

A Guns N’ Roses szombat este a torontói Rogers Centre-ben koncertezett, itt mesélte el az egyik dal előtt Axl Rose énekes, hogy a koncertre való megérkezésük nem volt zökkenőmentes – írja az NME. Az Out Ta Get Me előtt az énekes leszögezte, hogy nem letartóztatták őket, csak őrizetbe vették őket fegyverbirtoklás miatt. Állítása szerint a kanadai vámtisztek „nagyon rendesek” voltak, és még azt is hozzátette nevetve, hogy a fegyver nem az övé volt.

A vámtisztek nagyon megértőek voltak. Bárkivel előfordulhat, hogy elfelejti, hogy van nála egy fegyver.

– viccelődött a koncerten Axl Rose. A zenekar menedzsmentje később megerősítette, hogy az eset pénteken történt, és valóban nem a zenekar tagjainál találtak fegyvert.

Ezen a videón meséli el a történetet Axl Rose:

Van mostanság miről írni a Guns kapcsán: április óta játszik újra együtt Axl Rose, Slash és Duff McKagan, akik 23 éve nem voltak egy zenekarban. Április elsején Los Angelesben a Troubadour klubban játszottak újra együtt, ahol mindössze 10 dollár volt a belépő, viszont csak 500 rajongó kaphatott jegyet, akik közé olyan sztárok is befértek, mint Jim Carrey, vagy Lenny Kravitz. Időközben a közben balesetet szenvedett Axl Rose lett az AC/DC énekese is, Duff McKagan pedig egy másik zenekarral járja Európát.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top