+ Gasztro

Belépés csak meztelenül

Egy pucér étteremnek semmi köze a szexhez. Tiszteljük a törvényeket, ügyelünk arra, hogy a vendégeink megfelelően viselkedjenek – mondta Maggiore.

Vagy én húzom le a rolót, vagy a vendégek a ruhájukat!

A látogatószám csökkenését igyekszik megakadályozni egy milánói étterem tulajdonosa azzal, hogy hetente egy nap csak pucér vendégeket szolgál ki: pénteken nyílik Olaszország első étterme meztelenek számára.

A L’Italia-Americano nevű étterem a hatvanas évek stílusával és táncparkettel várja a vendégeit, akik hetente egyszer, péntekenként egy öltözőben megszabadulhatnak ruháiktól, csak ezután foglalhatják el asztalukat. A vendégek fényképezése szigorúan tilos – írja hétfői számában a La Stampa című olasz napilap.

Az étteremmel is rendelkező közeli bevásárlóközpont megnyitása a környéken sok vendéglátóegységet kényszerített arra, hogy bezárjon. Azt gondoltam, vagy találok módszert arra, hogy az éttermemet egy piaci rést betöltő hellyé változtassam, vagy le kell húznom a redőnyt. Az első verziót választottam

– mondta el Cerro Maggiore tulajdonos.

A menü két főre 120 euróba kerül, de csak 80 euróba, ha a vendégek online foglalnak asztalt.

Egy pucér étteremnek semmi köze a szexhez. Tiszteljük a törvényeket, ügyelünk arra, hogy a vendégeink megfelelően viselkedjenek

– mondta Maggiore.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Hektor Honig

    2016-07-12 - 16:42

    Hogy van-e köze a szexhez, az majd kiderül!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top