+ Színház

Ezen az estén munkába állnak a fényvarázslók

fényvarázslók

Ez kérem nem egy mozi, hanem épületfalakon, színházi és kiállítóterekben, templomokban és paravánokon születő, jeleneteket formáló kompozíciós egységek, amik életre keltik a játékteret, megsokszorozzák az embert, új dimenziókba helyezik az épített környezetet, egy díszletet vagy egy színpadi előadót.

Ez, kérem, nem egy mozi, hanem épületfalakon, színházi és kiállítóterekben, templomokban és paravánokon születő, jeleneteket formáló kompozíciós egységek, amik életre keltik a játékteret, megsokszorozzák az embert, új dimenziókba helyezik az épített környezetet, egy díszletet vagy egy színpadi előadót.

Ha megnézed ezt a videót, mindent pontosan érteni fogsz, lenyűgöző látvány és zenei hangulatelemek épülnek egymásra:

A többek között a STEREO Akt: We Hear You, a Proton Színház: 1 link és számtalan független színházi produkció és zenés esemény vizuális látványvilágáért felelős Karcis Gábor, a láthatatlant is láthatóvá tevő képzőművész, a 2013-as Velencei Biennálé magyar pavilonjában is kiállító Mátrai Erik és a sziluettekkel zsonglőrködő Negatív Varieté produkcióinak rendezője, Szépvölgyi Viktória olyan fényvarázslók, akik mesterien állítják a fénysugarakat művészeti koncepciójuk középpontjába. Számtalanszor elkápráztatták már VJ-tornák, galériák és gyerekzsivajtól hangos színháztermek hazai és nemzetközi közönségét. Most pedig mi jövünk. A Trafóklub oszlopos minicsarnoka ugyanis egy estére mappingtérképpé alakul és elveszhetünk egy valódi Szivárványellipszis szűrt fényű füsttengerében…

Meghívott résztvevők: KARCIS Gábor, MÁTRAI Erik, SZÉPVÖLGYI Viktória
Moderátor: ELEK Judit Katalin
Sorozatszerkesztő: KOVÁCS Andrea

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top