+ Irodalom

Vámos Miklós elkészült új regényével

vámos miklós

Vámos Miklós Facebook-oldalán tette közzé, hogy Hattyúk dala címet viselő új regényével, de lesz még egy nekifutása, amikor újra átírja. A könyv októberre várható.

  • vámos miklós
  • vámos miklós
  • vámos miklós
  • vámos miklós

Vámos Miklós Facebook-oldalán ma tette közzé, hogy Hattyúk dala címet viselő új regényével, de lesz még egy nekifutása, amikor újra átírja. A könyv októberre várható.

vámos miklós

„Az első (kép) talán az angolul tudóknak lehet kedves. Meg nekem, mert a pólót a lányomtól kaptam.”

Szeretném tudatni mindenkivel, hogy nagyjából elkészült az a regény, amelyet az elmúlt években írtam, hosszú előkészület (vad olvasás) után. A címe: HATTYÚK DALA. Most már kimondhatom, októberi megjelenés ígérhető. Pihentetés után még egyszer át fogom írni (harmadszor), Az eredeti mérethez képest sokat rövidült. Megírtam a fülszöveget hozzá ma délelőtt, még arra is alszom néhányat. Ezeken a fotókon tűnődöm, mint amelyek a borítóra kerülhetnek. Az első talán az angolul tudóknak lehet kedves. Meg nekem, mert a pólót a lányomtól kaptam. A másik viszont éppen Pécs főterén készült, és az a település a fő helyszíne a könyvnek. Voltaképp 2000 év története. Azért Pécsett zajlik a cselekmény, mert én ott fogantam. Akinek van kedve, mondjon véleményt a fotókról. Majd még keresek többet is. Addig mindenesetre örülök egy kicsit. Jó mulatság, derekas munka volt. Cheers. VM

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top