+ Életmód

Ingyen kaphatnak katonai szintű védelmet az e-mailjeid

CyPeersT Mail anydesk

Az app katonai szintű email-titkosítást tesz lehetővé. Védelmezi az e-mailek tartalmát és a csatolmányokat az adatbiztonságot sértő külső támadások ellen, és megakadályozza, hogy azokhoz jogosulatlan személyek vagy eszközök hozzáférjenek.

Olyan biztonságosak lesznek az e-mailek, mint valaha a levélborítékok lepecsételésével, és az alkalmazás még a hekkerek elleni perek indítását is segíti.

Bejelentette a Macate szoftver- és mobiltechnológia-fejlesztő cég, hogy kibocsátotta új, ügyfélbarát biztonsági eszközökkel felvértezett, CyPeersT Mail elnevezésű mobil alkalmazását. Az app katonai szintű email-titkosítást tesz lehetővé. Védelmezi az e-mailek tartalmát és a csatolmányokat az adatbiztonságot sértő külső támadások ellen, és megakadályozza, hogy azokhoz jogosulatlan személyek vagy eszközök hozzáférjenek.

Téved, aki csak a celebeket, cégvezetőket és kormányalkalmazottakat gondolja veszélyeztetettnek: számos magánembernek és kisebb cég vezetőjének okozott gondot személyes felhasználói fiókjának a feltörése.

Mostantól a felhasználóknak új eszköz áll rendelkezésére a bizalmas e-mailek továbbítás közbeni biztonságának megőrzésére. Az app a Macate SEMPostmarkR technológiáján alapul, és tulajdonképpen egyfajta egyedi digitális borítékként működik, melyre a küldő egyszerűen csak „rákattint”, ha le akarja zárni és titkosított levélként akarja elküldeni a címzettnek. Az e-mail ezután már jogi védelem alatt álló dokumentumnak számít. A digitális borítékban lévő dokumentum „pecsétjének feltörése” arra utal, hogy valaki ellenséges szándékkal próbált meg hozzáférni a titkosított levélhez.

Az alkalmazást kifejezetten olyan funkciókkal látták el, amelyek a jogosulatlan hozzáférés esetén megkönnyítik a jogi eljárás megindítását.

Zökkenőmentesen illeszkedik a CyPeersT Mail a népszerű e-mail platformokhoz, mint például (többek közt) a G-mail és a Yahoo szolgáltatásaihoz, és díjmentesen letölthető a Google Play Áruházból, vagy az App Store-ból.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top