Megölhetik-e a miniszterelnököt?

Kondor_ABuntolKeletre_B1

Kondor Vilmos első olyan könyve A bűntől keletre, amely egyszerre jelent meg papíron és e-könyv formátumban. Az e-könyv hosszú előkészítő szakasz után nálunk is egyre népszerűbb, nemrég csak e-könyvben jelent meg Az otthontalanság otthona című műve, amelynek bevételét jótékony célra ajánlotta fel.

A bűntől keletre című mű nem kisebb gondolattal játszik el, mint a miniszterelnök halála:

Budapest, 2015. A miniszterelnök születésnapi partija tragikus véget ér. A közjogi méltóság ugyanis belefullad egy tál minestrone levesbe. Kitör az országos pánik, a sajtó csak találgat, a rendőrség tehetetlen. Ferenczy nyomozó is abban a csapatban teljesít szolgálatot, amelyet a titokzatos, váratlan és felettébb kínos haláleset felderítésére hoztak létre. Szigorú államérdek, hogy minél előbb kézre kerítsék az elkövetőt, de hogy az Ébredő Magyarok terrorszervezet, az ellenzék mesterkedése, vagy valami egészen más áll a háttérben, annak kiderítése kizárólag az életközepi válsággal küzdő nyomozó tehetségén múlik…
A Budapest Noir-ral külföldön is egy csapásra ismerté vált Kondor Vilmos első kortárs krimijének hősei itt járnak közöttünk. Éppen ezért húsbavágó, időszerű és csípős.

A bűntől keletre 4. fejezetét most le lehet tölteni az alábbi linkekről:

ePub ikon mobi3 hozzászólás

Írd le a véleményed!
  1. Dezső Németh

    “…Megölhetik-e a miniszterelnököt ?…” Komolytalanok vagytok ! Én azt hittem, az engedélyre vadásztok ! Felesleges !!!! Megvan !!!!!!….


Új hozzászólás