+ Zene

Mindenki menjen a PeCsába!

pecsa

Harminc év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. A PeCsa Napozóréten felállított szabadtéri színpadon ott lesz az Auróra, a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Lord, a Moby Dick, Vikidál Gyula, a Takács Tamás Blues Band, a Sing Sing és még sokan mások.

Harminc év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között közel huszonöt koncerttel búcsúzhatunk el a legendás helyszíntől. A PeCsa Napozóréten felállított szabadtéri színpadon ott lesz az Auróra, a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Lord, a Moby Dick, Vikidál Gyula, a Takács Tamás Blues Band, a Sing Sing és még sokan mások. Erre a különleges alkalomra összeáll az Exotic, a Skorpió és a Z’Zi Labor!

Szeptember 17. és 20. között egyként búcsúzhatunk Budapest egyik legemblematikusabb helyszínétől, melyet mindannyian csak Pecsa-ként emlegetünk. A Pe-csa Zárófesztiválon egy-egy órás élő koncertet adnak mindazok a zenekarok, akik meghatározó szerepet töltöttek be az intézmény életében: akik innen indultak, vagy éppen itt élték meg első komolyabb sikereiket.

Fellépnek a Fáraó, a Moby Dick, a Beatrice, a Takáts Tamás Blues Band, a Kalapács és az Akusztika, a Lord, az Unisex, az Auróra, a Napoleon Boulevard, a P.Box (Debrecen), Vörös István (Prognózis), Deák Bill Gyula, a Bulldozer, a Sing Sing, a B52 Varga Miklóssal, Vikidál Gyula valamint Török Ádám és a Mini. A rajongók nagy örömére a rendezvény erejéig összeáll az Exotic; a Skorpió, a gitáros legenda Tátrai Tiborral kiegészülve; valamin a Z’Zi Labor és az elmaradhatatlan Veresegyházi Asszonykórus. A szervezők ezen felül még egy meglepetés záró koncerttel is készülnek, de ez még maradjon titok.

Tisztelegjünk együtt a több mint negyed évszázados koncert hagyomány mögött, vagy ha jobban tetszik: mindenki menjen a PeCsába!

Pe-csa Zárófesztivál, szeptember 17-20., Városliget, Pecsa Napozórét: www.mindenkimenjenapecsaba.hu

PROGRAM:

Csütörtök:

18.00             Fáraó

19.40             Moby Dick

21.00             Beatrice

 Péntek:

16.30             Takáts Tamás Blues Band

17.50             Kalapács és az Akusztika

19.10             Lord

21.00             Skorpió

Szombat:

14.20             Unisex

15.40             Auróra

17.00             Napoleon Boulevard

18.20             P.Box (Debrecen)

19.40             Vörös István (Prognózis)

21.00             Deák Bill Gyula

Vasárnap:

13.50             Bulldozer

15.00             Sing Sing

16.20             Z’Zi Labor és a Veresegyházi Asszonykórus

17.10             B52 és Varga Miklós

17.40             Vikidál Gyula  (kíséri a B52)

18.30             Exotic

19.50             Török Ádám és a Mini

21.00             Meglepetés zárókoncert

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top