+ Szexturista

Ezoterikus szex a cseh guruval

szex

A szexuális problémák fő okozói a selejtes férfiak, akik elszipkázzák a nőkből a pozitív energiákat. Erre tud egy jó gyógymódot a cseh guru – írja a Szexturista.

  • szex
  • szex

Szexturista 32. – Minden meg tud változni egy szempillantás alatt

De ne aggódj, Isten nem pislog. Az a guru is Istennek hitte magát, akit a héten fogtak el a Fülöp-szigeteken. Gurut tisztelni valójában egy fajta személyi kultusz. A követők nagy szeretettel övezik mesterüket, látványosan ünneplik, virágfüzért akasztanak nyakába. A guru-tanítványi kapcsolat kétoldalú szövetség, melynek célja az, hogy a tanítvány megtisztuljon, visszajusson az isteni szférába. A mester megfogadja, hogy mindent megtesz követője érdekében, a jelölt azt fogadja meg, hogy hűen követi tanítója útmutatását. A guru adni akar, mert van benne békesség, szeretet.

A cseh guru ezoterikus iskolát tartott fenn, ahol a már több, meglehetősen drága tanfolyamot elvégzett nők, (mert érdekes módon a tanítványok egyike sem volt férfi, persze a hölgyek fogékonyabbak a lélek dolgai iránt), bizonyos szintet elérve, megvilágosodhattak. A guru szintén nőnemű segítői, barátnőként, empatikusan meghallgatták a tanítványok panaszait, gondjait, magánéleti, szexuális és nőgyógyászati problémákról. Természetesen rávilágítottak, hogy a test, beleértve az altestet is, minden baja lelki eredetű. Fő okozói a selejtes férfiak, akikkel eddigi életük során a tanítványok lefeküdtek. Minden egyes szex alkalmával ezek a hímek pozitív energiát szipkáztak el a partnerüktől, és saját negatív energiáikat hagyták cserébe. Mint horgok ágyazódtak be a vaginájukba. A tanítványoknak meg kell tisztulniuk ezektől a rossz hatásoktól, addig nem tudnak spirituálisan magasabb szintre lépni, boldog párkapcsolatot kialakítani. De ne aggódjanak, van erre egy speciális kezelés, a guru képes kiakasztani a horgokat. A lényeget, hogyan is folyik a kezelés, tudni illik a guru beakaszt a kiakasztáshoz, nem árulták el.

A lányok még szerencsésnek is érezték magukat, hogy létezik megoldás nagy bajukra, és a rettentően elfoglalt mester talált számukra szabad időpontot. A költség sem riasztotta el őket, eddig is fizettek eleget, ráadásul boldogan ajánlották barátnőiknek is a kurzust, mert hát miért ne legyenek mindannyian boldogok, az emberiség egy nagy, szerető család, dont vörri, bí heppi. Plusz, ha hozol magaddal még egy embert, tíz százalék kedvezményt kaphatsz.

A kezelésen a guru asszisztensnője fogadta a lányt, eleinte a szokásos légző gyakorlatokat végezték, majd a hölgy masszírozni kezdte a tanítványt, főként a punciját. Végül megérkezett a mester, és néhány gyors döféssel befejezte az aktust. A lányoknak még tiltakozni sem volt idejük, annyira gyorsan elment, bénultak voltak a döbbenettől, no, igen, néhányan a megtiszteltetéstől is. Később a nagy többség rájött, hogy az arrogáns, öntelt, lógó bőrű, szőrös hasú, kopasz mester semmiben sem különbözött a korábbi pasijaiktól. Talán csak gyorsabb numera volt. Isteni semmiképp.

Eddig mindegyik szerelmemmel eljutottam arra a pontra, ahol megszűnt isteni mivoltuk, nem tudtam felnézni rájuk többé, ahol eltűnt a rajongásom. Nálam semmi sem tart örökké, de ezen csupán a Hármas számú csodálkozik, mikor a régen olyan nagyszerűen bevált hízelgéseivel hiába próbál manipulálni. Elillant a varázs. Nem érdekel, még a bosszantása sem. Sokáig nem tudja, hogyan folytassa, majd a legrosszabb módszert választja, fenyeget. De én nem félek senkitől, régen eladtam már a lelkem az ördögnek.

Mert testet lehet venni, de lelket csak eladni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top