x

Összekaszabolták az üvegszilánkok a színészt

0624-shia-labouef-getty-7

Nem volt szerencséje Shia Labeouf színésznek, amikor az Amerikai méz (American Honey) forgatásán át akart repülni egy ablaküvegen – írja a tmz.com.

Ezek szerint ezúttal nem cukorüveget használtak a forgatáson, ami megtévesztésig hasonlóan törik, mint az üveg, de nem okoz komolyabb sérüléseket a színészeknek és kaszkadőröknek. De az a színész, aki “komolyan” veszi a munkáját, bevállalja az ablaküveget is, dupla vagy semmi, ezúttal semmi, de a produkció számára mégiscsak hírérték.

Shia Labeouf azóta egyben van, bár szemtanúk szerint a kórházba vezető úton elég csúnyán nézett ki.

Hogy mi is az a cukorüveg? A cukorüveg egy törékeny és átlátszó filmes kellék, amellyel a valódi üveget helyettesítik a filmiparban. Használata jóval kevésbé valószínű, hogy sérüléseket okoz a színészek, illetve kaszkadőrök számára, mintha valódi üveget használnának a jelenetek felvételekor. A cukorüveget a cukorszobrászatban is előszeretettel használják. Mivel a cukorüveg természeténél fogva igencsak nedvszívó tulajdonsággal bír, ezért elkészítését követően rövid időn belül fel kell használni, még mielőtt elvesztené törékeny és átlátszó mivoltát. A cukorüveget vízben oldódó cukorból gyártják úgy, hogy addig melegítik, míg kellőképpen törhetővé és szilárddá nem válik, megközelítőleg 150 °C-onNincs hozzászólás

Írd le a véleményed!