Örökbefogadott gyereket hagytak az út szélén és filmet forgattak róla – videó


Az állatok felelős örökbefogadásáról készített filmet a DeadLens Pictures. A hazai alkotók rövidfilmjét egy nap alatt több mint tízezren látták Facebook-oldaluk szerint.

Görögh Attila, a film egyik ötletgazdája, a DeadLens Pictures producere a a Nullahategy.hu portálnak nyilatkozta: a filmet figyelemfelkeltés céljából csinálták és semmiképp nem akarták simogatva kezelni a témát.

A probléma megköveteli a drasztikus megvilágítást mert maga a tett is drasztikus. Az összehasonlítás pedig részünkről azért nem erős mert minden házi kedvenc számunkra családtag, akár egy gyermek. Nem mehetünk el szó nélkül az állatkínzások mellett különösen akkor amikor a Húsvétra kapott nyulak hasonló tetteknek vannak kitéve

– nyilatkozta a producer. Görögh Attila elmondta azt is: a stáb az állatok iránti elhivatottságát tükrözi a film és a figyelemfelkeltés a mai világban megköveteli azt, hogy a végső határig menjenek, ami még belefér a jó ízlésbe, ugyanakkor kiveri a biztosítékot.

Ahogy nálam is kiverte amikor tucatszámra vittem haza a kidobott macskákat és kutyákat gyerekkoromban a nagyszüleimhez. Figyeljünk jobban minden élőlényre, mert a kutyák még akkor is bíznak az emberben ha kirakják őket az út szélére mint egy megunt ruhadarabot. A kérdés, hogy meddig lesznek a leghűségesebb társaink ha ezek a tettek szaporodnak.Nincs hozzászólás

Írd le a véleményed!