+ Irodalom

Kabarémaratonnal emlékeznek Rejtő Jenőre

Rejtő Jenő

A Bethlen Téri Színház kacagtató hétvégével lepi meg a Rejtő rajongókat. A szombat este kezdődő és vasárnap estig tartó Kabarémaratonon a színpadi humor minden műfaja képviselteti magát.

A Bethlen Téri Színház kacagtató hétvégével lepi meg a Rejtő rajongókat. A szombat este kezdődő és vasárnap estig tartó Kabarémaratonon a színpadi humor minden műfaja képviselteti magát.

A rendezvényen kabaréjelenetekkel, tréfákkal, zenés paródiákkal idézik meg a pesti kabaré aranykorát, de a műsorban helyet kap a humor napjainkban legnépszerűbb ága, a stand-up comedy is.

A Kabarémaratonon maximum 10 perces szünetekkel váltják egymást az 50 perces produkciók a színpadon. Az idei rendezvényen rekordkísérletre is sor kerül: Szikra László vállalta, hogy megdönti Badár Sándor 7 és fél órás folyamatos stand-up comedy rekordját.

A program fellépői között van Aradi Tibor, Beleznay Endre, Erdei Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Kertész Ricsi, Kövesdi Miklós Gábor, Lorán Barnabás Trabarna, Markó Dániel, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Szente Veres Adrienn, Szép Bence, Szikra László, Rekop György, Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József.

A teljes programra bérlet vásárolható, aki pedig csak egy-egy műsort szeretne megnézni, rövidebb időre érvényes jegyet is válthat. A Kabaré Maraton részletes programja itt olvasható.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top