+ Zene

Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljára készülnek Kolozsváron

untold

A szervezők szerint az Untold az ország legnagyobb zenei fesztiválja lesz, amely 10 színpadon sorakoztatja fel az előadókat, mintegy ezer önkéntes munkáját veszi igénybe, és 4,5 millió euróra rúg a költségvetése.

Tizenhét új előadó részvételét jelentették be a kolozsvári Untold fesztivál szervezői csütörtökön, ugyanakkor közölték, az eseményre 300 ezer fős nézősereget várnak – írja a kolzsvaros.ro portál.

Az új nevek a következők:

Fedde le Grand, Andy C, Tujamo, Pendulum Dj Set, DJ Premier, Wilkinson, Bondax, Foreign Beggars, P Money, Akua Naru, Crazy P, Jeru the Damaja, Onra (live), Mr Woodnote & Eva Lazarus, Nightmares on Wax (dj set), Subcarpaţi, Şuie Paparude.

Az Avicii és David Guetta nevével fémjelzett fesztivált július 30. és augusztus 2. között szervezik.

A szervezők szerint az Untold az ország legnagyobb zenei fesztiválja lesz, amely 10 színpadon sorakoztatja fel az előadókat, mintegy ezer önkéntes munkáját veszi igénybe, és 4,5 millió euróra rúg a költségvetése. Bogdan Buta, a fesztivál igazgatója kijelentette, Európa egyik legnagyobb rendezvényét kívánják megrendezni Kolozsváron.

A szervezők azt is bejelentették, 23 500 bérletet adtak el eddig. A bérletek három százalékát külföldiek vásárolták meg, így legalább 700 fiatal érkezik a kincses városba a határokon túlról.

Hogy mennyibe kerülnek a jegyek, azt a kolozsvaros.ro oldalon találod.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top