+ Zene

A mentálisan sérült punkzenekar lehet az Eurovízió sztárja

pertti , punkzenekar

A Pertti Kurikan Nimipäivät nevű finn zenekar 4 mentálisan sérült középkorú punkból áll. A punkzenekar akkor került először reflektorfénybe, amikor 2012-ben elkészült róluk egy dokumentumfilm The Punk Syndrome címmel.

A Pertti Kurikan Nimipäivät nevű finn zenekar 4 mentálisan sérült középkorú punkból áll. A furcsa nevű zenekar (jelentése: Pertti Kurikan névnapja) akkor került reflektorfénybe először, amikor 2012-ben elkészült róluk egy dokumentumfilm The Punk Syndrome címmel.

A film előzetese:

Most a zenekar a világhírnév kapujában áll, ugyanis az együttes versenyben van azért, hogy ők képviselhessék Finnországot az Eurovízión. 18 versenyző közül fog választani a finn közönségnek, jelen pillanatban magasan Pertti Kurikan zenekara a legnépszerűbb jelölt. (A magyar punkok meg egyre higgadtabbak.)

Nem elképzelhetetlen, hogy a finnek őket választják, emlékezzünk arra, hogy 2006-ban Finnország a maszkos, hard rockot játszó Lordi zenekart küldte az Eurovízióra, ami annyira jól sikerült, hogy meg is nyerték az első helyet:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top