+ Film

Dumb és Dumber 20 év után újra tarol a mozikban

dumb

A Farrelly testvérek által írt és rendezett komédia két jó szándékú, de végtelenül ostoba barát, Lloyd Christmas és Harry Dunne kalandjairól szól, a két főszerepben ezúttal is Jim Carreyvel és Jeff Danielsszel.

A Dilibogyók folytatása végzett az élen az észak-amerikai mozikban a hétvégén – írja a hirado.hu.

A Dumb és Dumber – Dilibogyók folytatására, a Dumb és Dumber kettyóra adták el a legtöbb jegyet a hét végén az észak-amerikai mozikban. A filmstúdiók becslései szerint 38,1 millió dollárt hozott a kultikussá vált 1994-es vígjáték folytatása, amelyet majdnem napra pontosan 20 évvel az alapmű premierje után mutattak be. Ez az egyik leghosszabb idő, amely egy film és folytatása között eltelt.

A Farrelly testvérek által írt és rendezett komédia két jó szándékú, de végtelenül ostoba barát, Lloyd Christmas és Harry Dunne kalandjairól szól, a két főszerepben ezúttal is Jim Carreyvel és Jeff Danielsszel. A Walt Disney szuperhős robotokról szóló animációs vígjátéka, a Hős6os második hétvégéjén a második helyre szorult, de 36 millió dolláros bevételével alig marad le a Dumb és Dumber kettyó mögött.

Christopher Nolan új filmje, az ugyancsak második hetében járó Csillagok között 29,2 millió dollár bevételt hozott, ami a harmadik helyhez volt elegendő. A három éllovas mögött messze lemaradva, 6,5 millió dollárral a negyedik helyen indított a Beyond The Lights című filmdráma egy fiatal énekesnő felemelkedéséről.

A Holtodiglan című, Ben Affleck főszereplésével készült thriller az ötödik helyre araszolt vissza 4,6 millió dolláros jegyárbevétellel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top