+ Zene

Az ebola elleni küzdelem támogatására adna ki lemezt Bob Geldof

geldof

Az első jótékonysági lemezen Bono, George Michael, David Bowie, Paul McCartney, a Duran Duran és Boy George is szerepelt, a mostani a negyedik lenne.

Bob Geldof negyedik változatban is elkészítené nagy sztárok közreműködésével először éppen harminc éve megjelent Do They Know It’s Christmas? című kislemezt.

Az ír énekes már toborozza a vállalkozókat a decemberi megjelenéshez. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a lemez bevételét az ebolajárvány elleni küzdelemre fordítanák Nyugat-Afrikában.

Geldof állítólag a közelmúltban állt neki a csapat szervezésének, e-mailben fordult egy sor sztárhoz, hogy szálljanak be a vállalkozásba. Ez egyelőre még nem volt formális felkérés, csak a potenciális érdeklődők számát akarta felmérni.

A Do They Know It’s Christmas? című számot Geldof írta, és harminc éve adták elő először. Az akkor verbuválódott csapat tagja volt Bono, George Michael, David Bowie, Paul McCartney, a Duran Duran és Boy George is. A dal a brit slágerlisták élére került, és a lemez eladásaiból befolyt összegből az éhező etióp családok ínségét enyhítették.

A lemez két további verziója 1989-ben and 2004-ben látott napvilágot.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top