+ Parasztvakítás blog

Nemzeti ünnep focista-sörrel – Puskás-sör (gratulálunk!)

Sok százezer alkoholbeteg él Magyarországon, a nemzeti ünnepen sört neveznek el a legismertebb magyar sporthéroszról! Jön a Puskás-sör!

Az MTI híradását szerkesztetlenül közöljük, mert benne van minden!

Puskás-sör kerül a boltokba

Az október 23-i nemzeti ünnepet követően kerül a boltokba a legendás Puskás Ferencről elnevezett Puskás-sör.

A Puskás örökösök licenckezelő cégének, a PUSKAS.COM Kft.-nek a tájékoztatása szerint a termék a Metró áruházakban lesz először kapható, majd november közepétől már a Tesco üzleteiben, év végéig pedig a többi kereskedelmi lánc polcain is megtalálható lesz.

A 4,6 százalékos alkoholtartalmú, láger típusú sör csomagolásának kreatív arculatára pályázatot írtak ki: a termék doboza aranyszínű, s az Aranycsapat csatárának képe és 10-es mezszáma is látható rajta.

A forgalmazásból származó bevétel egy részét jótékonysági célokra fordítják: Puskás Ferenc özvegyének a kezdeményezésére egykori futballisták nehéz helyzetbe került özvegyei és családtagjai juthatnak majd támogatáshoz.

Az új sört a magyar futballválogatott legelkötelezettebb szurkolói kóstolhatták meg elsőként. Azok a drukkerek, akik jegyet váltottak a hivatalos szurkolói vonatra, amely a legutóbbi Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre (1-1) indult Bukarestbe, a vonat- és meccsjegyük mellé egy doboz Puskás-sört is kaptak ajándékba.

***

A puskas.com szerint:

puskás

Magyarország és Spanyolország büszkesége, Görögország kedvence, milliók példaképe. A legenda, akinek nevét az egész világon ismerik, a világpolgár, akinek emberi nagyságát mutatja, hogy minden kontinensen, ahol csak megfordult, számíthattak rá a tőle segítséget kérő felebarátai, s a labdarúgó, akinek tehetsége páratlan. Puskás Ferenc nemzeti kincs szülőhazájában, Pancho klubikon Madridban, Öcsi géniusz a futballrajongók emlékezetében. Mostantól végre Puskás ikonként ott lehet minden futballrajongó asztalán, újra elválaszthatatlan része minden futballmérkőzésnek: örömmel jelentjük be, hogy elkészült és megjelent a régóta várt Puskás ikon sör.

Puskás – Egy igazi legenda A PUSKAS.COM Kft. – a Puskás család megbízásából – pályázatot írt ki a Puskás sör dobozának kreatív arculati tervezésére. A kiíró olyan alkotást keresett, amely Puskás Ferenc, a világszerte egyik legismertebb és legnagyobb tisztelet övezte magyar sportlegenda emlékéhez, sportsikereihez és kimagasló emberi tulajdonságaihoz méltó módon és hozzá illő igényességgel jeleníti meg egy prémium minőségű sörmárka értékeit.  A Puskás sör csomagolásának kiválasztásakor kettős cél lebegett a márkatulajdonos szeme előtt. A doboz olyan látványos legyen, hogy, abból mindenki tartson legalább egyet az íróasztalán, a vitrinben vagy polcon; egy kegytárgy, ereklye vagy akár dísz, ugyanakkor maradjon mégis egy sör, ami méltó arra, hogy bearanyozza az alkalmat, amikor elfogyasztják. Olyan érték legyen, ami mindannyiunkat kifejez, bárki számára hozzáférhető, elérhető, amit mindenki a sajátjának vall, ahogy „Öcsi bácsit” is szinte mindenki a rokonának érzi. Az ő egyénisége nem elválaszt, hanem összeköt, összehoz, összetart bennünket, Puskás minden magyaré, pártállástól, életkortól, nemtől, vallástól, társadalmi helyzettől függetlenül, de a madridistáké, az athéniaké is, igazi modern európai karakter és persze világsztár. Olyan értékeket képvisel: a jókedvet, a sikert, a virtuozitást, a leleményességet, az életigenlést és…

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top