+ Film

Bekönyörögte magát a Star Wars VII-be Daniel Craig

james bond , daniel craig

A jelenlegi James Bond is szerepel majd az új Csillagok Háborújában.

Több forrás is megerősítette a hetek óta keringő pletykát: Daniel Craig, azaz a regnáló James Bond is kapott egy szerepet JJ Abrams Csillagok háborúja-filmjében. Craig állítólag saját maga könyörgött Abramsnek, hogy adjon neki egy kisebb szerepet a filmben, és mivel cameóról van szó, még abba is belement, hogy a nevét lehagyhassák a hivatalos plakátokról. A színész már le is forgatta jeleneteit, a karakteréről pedig csak annyit tudni, hogy úgy el lesz maszkírozva, hogy az anyja sem ismer majd rá.

Nem ő az egyetlen A- vagy B-listás színész, aki szeretne részese lenni az új trilógiának: Mark Ruffalo, a Bosszúllók Hulkja például már Rian Johnson rendezőt gyűri, hogy adjon neki egy nagyobb szerepet a nyolcadik Star Wars-filmben, aminek a forgatását majd valamikor jövőre kezdik el.

Greg Grunberg tévészínész JJ Abrams jó haverja, szerepelt rendező Alias, Felicity és Lost című sorozataiban is (meg mellette a Hősökben), sőt, Abrams nagyfilmjeiben is (Star Trek, Mission Impossible III), szóval nem meglepő, hogy a Twitteren ő is közzétette, hogy egy kis szerep erejéig beszáll a Csillagok háborúja VII-be.

(Forrás: Index.hu)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top