+ Képzőművészet

Szürreális Paint gyönyörök

Jim'll paint it

Mi történik akkor, ha összetapasztjuk bizarr fantazmagóriánkat és az átlagemberből kontár rajzokat kisajtoló Microsoft Paint-et?

  • Jim'll paint it
  • Jim'll paint it

Mi történik akkor, ha összetapasztjuk bizarr fantazmagóriánkat és az átlagemberből kontár rajzokat kisajtoló Microsoft Paint-et? Egy Jim nevű fickó – aki többre képes holmi barbár kreációk maszatolásánál – arra vállalkozott, hogy mások lobogó lángelméjének szüleményeit a rajzolós szoftver segítségével teszi láthatóvá. A gondolatok forradalmának semmi nem szabhat határt, a művész a legszürreálisabb ötleteket is igyekszik monitorra varázsolni. Induljon a csemegézés, az alábbi válogatásban random emberek, Jim-nek felvázolt vízióiból és az azokat követő megvalósításokból szemezgetünk.

Bill Murray (a Space Jam című filmben is viselt kalapjában) egyszerre mosdat egy pingvint és curlingezik. A Gyalog Galopp Fekete lovagja eközben azzal az örökösen lelkes David Schwimmer-rel takarít, aki egy Geology Rocks! feliratú pólót visel. Ezzel egy időben, Charlie Sheen kukucskál az ablakon befelé, miközben egy csomag Menthossal, egy dobozos kólával és egy gránáttal zsonglőrködik:

jim8_m

Christian Bale leüvölti Ben Affleck-et (akin egy sajátkészítésű Batman ruha van), amiért az nem tekerte be a villanykörtét rendesen. Történik mindez az új Batman film forgatásán, ahol a díszlet többnyire wc papír guriga és szigszalag felhasználásával épült:

jim17_m

A gyönyörű pillanat, amikor Voldemort végre megtalálja a saját nevével ellátott Coca Cola-t:

jim9_m

Steven Seagal, Jeremy Kyle és a Slipknot tagjai közös nyaraláson vesznek részt. Kyle mérges a Slipknot-ra, amiért azok használni merték a félzsíros tejét. Szerencsére Seagal közbelép és felajánlja, saját mandula tejét. A nyaralás helyszínén, a mai napon a Lilliput Lane nevű csetreszes márka gyűjtői tartanak találkozót:

jim10_m

R2D2-t a bíróságon egy öltönyös liba faggatja, akinek zsebeiből folyamatosan érmék potyognak. A Coronation Street című szappanopera Rita nevű hősnője most, mint az esküdtszék tagja tetszeleg, ráadásul tévesen énekli a Metallica Enter Sandman klasszikusát. A bíró (aki egy horoggal van felfüggesztve) nem más, mint egy gigantikus hajszárító:

jim11_m

Egy színes szelektív hulladékgyűjtőből kilógó hegedű megzavar egy tornadresszes denevért. Mellettük a háromlábú karamellás Crisp csokoládé, egy gombát és egy fél darazsat markol. A háttérben egy teknős vesz teniszleckéket, pont a fülekkel beborított, fejre állt Taj Mahal előtt:

jim12_m

Billy Murray elkap egy bankrablót puszta sármja segítségével, miközben a tokyo-i rendőrség élő pajzsot képez mögötte:

jim13_m

A nyugágyban sütkérező Burt Reynolds tengerimalac verzióját, a szmoking nadrágot hanyagoló Hulk Hogan szolgálja ki italokkal:

jim15_m

Az emberi tulajdonságokkal felruházott felhőkarcoló egy vallási fanatikus garnélával küzd, miközben egy gyémánt sólyom szemléli őket:

jim1_m

Moby dobócsillagokkal dobál egy melankolikus borzot, miközben Papa John’s Pizzát eszik a Lidl-ben. Moby-n egy angol mez, egy bermuda nardág és egy bakancs van. A borz Spielberg rendezői székében csücsül és pipázik:

jim14_m

David Attenborough büszkén csücsül egy fehér cápa hátán. Az állatnak kifejlett emberi lábai vannak és éppen most nyeri meg a férfiak 400 méteres gátfutását, miután elfogyasztotta az összes atlétát:

jim2_m

Dan Brown kétségbeesetten térdre rogy, miután a Moby Dick szerzője, Herman Melville csúnyán megalázta őt egy golfjátszmában. A közönség soraiban olyan nagyra becsült személyek vannak, mint Jane Austen, T.S. Eliot, William Shakespeare és Michel Houellebecq:

jim3_m

A 90-es évek brit sztárjai, a híres Oscar selfie stílusában:

jim4_m

Ed Miliband éppen egy előnytelen nadrágban kóricál a James Turner utcában, miközben az erotikus fehérneműt viselő Jo Brand szivárvány lézersugarakat lövel ki saját mellbimbójából. Eközben Cliff Richard egy Lacoste melegítőben, White Dee társaságában Skol Super sört kortyolgat:

jim5_m

Vlagyimir Putyin, mint a Village People zenekar összes tagja:

jim6_m

Charlie Sheen nyer valamiben:

jim7_m

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top