Archív

Társkeresők

Kalandorok kímélnek. Sajnos. – Sárközi Richárd Sepercese

kesztyszv

Szeretem az egyedi dolgokat, a rendszeres edzéseket, a korrektséget, az őszinteséget, a diszkréciót, a hosszan tartó beszélgetéseket, az érzéki fiúszexet és a feleségemet.

Férfi vagyok. Írj, ha érdekellek!

Rövid/hosszútávra
női/férfi
aki/ami
sportos/telt
dohányzó/nemdohányzó
szeret/nemszeret.

Keresem azt a nőt rövid távra, aki szereti a kávéházak hangulatát, szereti az andalító jazzt, aki akár hosszú perceket képes ülni szótlanul, mert tudja, hogy a csend beszél helyette, akinek nőként nem okoz gondot, ha neki kell fizetni, és akit nem zavar, ha olvasnak mellette, ugyanis szeretnék beülni 4-től 5-ig ma egy kávéra, de egyedül tök ciki, ráadásul nincs nálam egy forint se.

Ha Halak, Nyilas, Mérleg, Vízöntő, Kos, Oroszlán, Bika neadjisten Szűz vagy, eszedbe se jussak. Ha Skorpió vagy Rák, felhívhatsz de nem lesz szex. Ha Ikrek vagy Bak vagy, mindent bele, várlak! Egy szintén Bak.

Egy (55/180/90) keres (40/170/60)-at alkalmi partnernak vagy egy (55/160/80)-at élettársnak esetleg egy (60/160/80)-at, aki szívesen főz rá.

Egyedülálló anya vagyok két kisgyermekkel. Keresem azt a káros szenvedélyektől mentes, keresztény férfit, akié életem végéig lehetek, aki nem csak engem, hanem a gyermekeimet is terrorizálja, és bármelyikünket bármikor becsületesen elver, ha úgy van kedve.

Kedves, nyílt szívű ember vagyok. Szeretem az élet szépségeit, szeretem a nagy sétákat a tópart körül, szeretem ott etetni a kacsákat a sarki boltban vásárolt, 14 forintos vizes kiflivel, aminek a végét leharapom, a többit nekik adom, és amikor túl közel megyek a vízhez, belelépek egy kutyagumiba, úgyhogy le kell ülnöm, hogy lekapargassam egy ággal a cipőm talpáról az ürüléket, közben a pénztárcámat kilopják a zsebemből, én pedig félig cipőtlenül, kiabálva a tolvaj után rohanok, de már semmi értelme, megállok, és észreveszem, hogy a kulcsom kiesett futás közben, már nem találom meg, ezért a hajléktalan szállón tudok csak aludni.

Nő. Szeretnék.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top