+ Irodalom

Furcsa című könyvet írt magáról a magyar úszónő

A londoni olimpia óta úszóként és emberileg is hatalmas változáson mentem át, és felelősségemnek érzem, hogy a jövő úszóinak is átadjam azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt húsz, és főleg az elmúlt két évben szereztem.

A Magyar Iron Lady címmel könyvet jelentetett meg eddigi pályafutásáról Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka háromszoros világbajnok magyar gyors- és vegyes úszó, olimpikon. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartja a világcsúcsot rövid pályán mindhárom vegyesúszó számban.

Az úszónő a könyvről még szeptemberben ezt mondta:

A londoni olimpia óta úszóként és emberileg is hatalmas változáson mentem át, és felelősségemnek érzem, hogy a jövő úszóinak is átadjam azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt húsz, és főleg az elmúlt két évben szereztem. Motivációs könyv lesz, amellyel inspirálni szeretném a leendő olimpiai bajnokokat. Az Iron Lady márkával is komoly céljaim vannak, a könyv is arról szól majd, miért adták nekem ezt a nevet.

20796_hosszu-katinka

Fotó: glamour.hu

A kötet dedikálással egybekötött bemutató sorozatának első állomása szombaton volt Budapesten, s az eseményen az úszónő amerikai edzője, egyben férje, Shane Tusup, valamint családja körében jelent meg.

A könyv iránt nagy érdeklődés mutatkozott, az első vásárlók már a meghirdetett időpont előtt két órával beálltak a sorba, hogy dedikáltathassák példányukat a világ- és Európa-bajnok versenyzővel.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Torma István szerint:

    Katinka!
    Végtelenül büszke vagyok a teljesítményére és a személyiségére, mint magyar ember! Köszönöm! Sok sikert!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top