+ Irodalom

Nem lőtték le Saint-Exupéry-t!

A szenzációs igazságról április 1-én közlünk exkluzív információt!

A szenzációs igazságról április 1-én közlünk exkluzív információt!

Nevüket elhallgató német vállalkozók finanszírozták annak az angol-svéd-piréz kutatócsoportnak a munkáját, mely azzal a céllal jött létre, hogy bebizonyítsák, nem igaz, hogy Horst Rippert lőtte le Antoine de Saint-Exupéry (1900. június 29 – ?) Lockheed Lightning P-38 típusú felderítő repülőgépét, s ha mégis így történt volna, akkor sem a repülőgép lezuhanása okozta a pilóta halálát. A kutatók álláspontja szerint az író már nem volt – nem lehetett – a gép fedélzetén a tengerbe zuhanás idején.

A sok szálon folyó vizsgálatok nem csak a tárgyi emlékeket, de az irodalmi életművet is górcső alá véve hoztak hihetetlen eredményt. Az első biztató nyomok 1997 decemberében a Szaharába vezettek, ahol abban az évben sikertelenül próbálták pontosan meghatározni azt a helyet, ahol a Kis hercegről szóló történet szerint Saint-Exupéry kényszerleszállást hajtott végre.

A kutatásban áttörés akkor történt, amikor egy évvel később az újabb expedícióhoz csatlakozott Albrecht Rümschtein, magyar származású svéd parajelenség-kutató, akit bizonyos források mostanság Attila sírjának megtalálójaként azonosítanak.

Albrecht Rümschtein különleges sugárzásmérő eszközei segítségével nem csak a pontos helyet tudta megállapítani, de a műszerek bizonyítékot szolgáltattak arra is, hogy a korábban tévesen B-612-es kisbolygóként azonosított objektum nem más, mint a 95247 számú aszteroida, mely újabban másfajta irodalmi vonatkozásokkal is rendelkezik.

A hahionsugárzás specifikus jellemzői alapján azt is bizonyítani lehetett, hogy az észak-afrikai területen többször megfordult földön-kívüli faj azonos azzal, amelyik ugyanebben az időben az Amerikai Egyesült Államok sivatagos vidékein is feltűnt, s több rejtélyes eltűnésnek is felelőse lehet.

ufo kis hercegAz előzetes reményeket – és a megrendelők igényét – kielégítő bizonyítási folyamat innentől kezdve lavinaként haladt. Hiszen ha az író szoros kapcsolatot épített ki egy – a külseje elváltoztatására képes – „szürke idegennel”, akkor nyilván ez a kapcsolat – erre több kódolt utalást is találhatunk Saint-Exupery műveiben – a későbbiekben is fennmaradt, hiszen a hódító szándékokat is dédelgető idegenek sok hasznos információt szerezhettek ügynökük által.

Technológiájuk töredékes ismeretében is elképzelhetetlen, hogy a pilótát hagyták volna elpusztulni egy hétköznapinak nevezhető légi ütközetben!

További mérésekkel és számításokkal talán azt is bizonyítani lehet a közeljövőben, hogy mi Antoine de Saint-Exupéry jelenlegi tartózkodási helye az Univerzumban.
(A fenti információt – meg nem erősített hírek szerint – maga Albrecht Rümschtein hozta nyilvánosságra. Lépését – egyesek szerint – az indokolta, hogy nevét lejáratni kívánó titkos szervezetek nem csak az Eötvös Lóránd Tudományegyetemmel, de Attila sírjával is kapcsolatba hozták.)

2 hozzászólás

2 Comments

  1. vakand szerint:

    Ha pirézek is voltak a finanszirozók között , akkor a téma ad acta ….

  2. tré-fi szerint:

    Az már korábban is feltűnt, hogy jelentős, megalapozatlan piréz-ellenesség tapasztalható Magyarországon…
    Egyébként – szegény ország! – nem a finanszírozók, hanem a kutatók között volt két kelet-piréz.
    Állítólag.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top