+ Film

Ezt a svájci-grúz filmet látni kell: Rigó, rigó, szederinda

Rigó, rigó, szederinda

A Rigó, rigó, szederinda című filmet ma este, azaz június 8-án láthatod Cinemax 2 csatornáján 20 óra 30 perces kezdettel.

Etero, egy 48 éves nő, aki egy grúziai kis faluban él, soha nem akart férjet. A szabadságát éppúgy nagyra becsüli, mint a süteményeit.

De az a döntése, hogy egyedül él, sok pletykát vált ki a falubeliek körében. Váratlanul azon kapja magát, hogy szenvedélyesen beleszeret egy férfiba, és hirtelen döntés elé kerül, hogy kapcsolatba bonyolódjon-e vele, vagy folytassa független életét.

Meg kell küzdenie az érzéseivel, és el kell döntenie, hogyan találja meg a boldogsághoz vezető saját útját.

A 2023-ban készült 110 perces svájci-grúz filmet Elene Naveriani rendezte, aki egyben a film társ-forgatókönyvírója is. A filmben van magyar szál is, az operatőr Pákozdi Ágnes volt.

A Rigó, rigó, szederinda című filmet ma este, azaz június 8-án láthatod Cinemax 2 csatornáján 20 óra 30 perces kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán négyszer megismétlik: június 9 –  10.30, június 12 – 20.30, június 13 – 12.10, június 14 – 22.05. Filmet egyébként a Cirko Gejzir mozi is játssza június 8-án, 16 órától.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top