+ Színház

Udvaros Dorottya döntését megtámadta a nemzetis színészházaspár

Udvaros Dorottya

Szűcs Nelli és Trill Zsolt (házaspár) a Bóta Café vendégeiként beszéltek Udvaros Dorottya Nemzeti Színháztól való távozásáról.

Szűcs Nelli és Trill Zsolt (házaspár) a Bóta Café vendégeiként beszéltek Udvaros Dorottya Nemzeti Színháztól való távozásáról. Szűcs Nelli nem tartja korrektnek Udvaros lépését, miszerint nyilvánosságra hozta a színházi konfliktusokat, ami szerinte a teátrumot „taposta”.

Udvaros állítása szerint Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését, míg Vidnyánszky csak szerződésmódosítást ajánlott neki. Szűcs Nelli szerint az ilyen titkokat nem szabad nyilvánosságra hozni, mivel ez károsítja a színházat.

Trill Zsolt hozzátette, hogy a színház nagy, sok színésszel és előadással, így természetes, hogy néha kevesebb szerepet kap egy-egy színész. Szerinte nem szabad minden problémával az igazgatóhoz fordulni, mert Vidnyánszkynak sok gondja van.

A házaspár kitért a Nemzeti Színházban tavaly novemberben történt balesetre is, amelyben a mai napig sérült színészek vannak.

Trill Zsolt elmondta, hogy beszélt az egyik sérült színésszel, Szász Júliával, aki gyógyulófélben van. Hangsúlyozták, hogy a színész-szakma velejárója, hogy olykor balesetek történnek, és fontos, hogy a színészek felépüljenek.

Szűcs Nelli saját példát is hozott, amikor férje, Trill Zsolt súlyos balesetet szenvedett Debrecenben, de ennek ellenére nem gondolkodtak azon, hogy elhagynák a színházat vagy hibást keresnének.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top