+ Film

Kairó bíbor rózsája – Woody Allen szenzációs rendezése Mia Farrow-val, ma

kairó bíbor rózsája

A Kairó bíbor rózsája című filmet ma este, azaz május 30-án láthatod a Cinemax csatornáján 21 óra 40 perces kezdettel.

A Kairó bíbor rózsája című film története a harmincas években játszódik, amikor a gazdasági válság sok ember életét nyomorította meg.

Férje brutalitása és pincérnői állásának egyhangúsága elől a fiatal Cecilia a mozi csillogó világába menekül. Kedvenc filmjét, a Kairó bíbor rózsája című alkotást annyiszor látta már, hogy a film főhőse, a hősszerelmes Tom Baxter egy alkalommal lesétál a vászonról.

A férfit alakító színész is akcióba lendül, hiszen Cecilia kis akciója megakasztja a filmet, s így Tom elesik a gázsitól…

Az 1985-ben készült 84 perces film rendezője Woody Allen, aki a film írója is egyben, főszerepben: Mia Farrow. A film két BAFTA-díjat nyert, a cannes-i filmfesztiválon is díjazták, és megkapta a legjobb forgatókönyvnek járó Golden Globe-díjat.

A Kairó bíbor rózsája című filmet ma este, azaz május 30-án láthatod a Cinemax csatornáján 21 óra 40 perces kezdettel. A filmet megismétlik június 3-án a Cinemax 2 csatornáján hajnali 3 óra 15 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top