+ PR-cikk

Kényelmesen, hatékonyan, kristálytisztán a klórgranulátumokkal

klórgranulátumokkal

A ragyogóan tiszta medencében szuper a nyári lazulás. Ha a medence a te kertedben van, akkor a folyamatosan kiváló vízminőség biztosítása a te feladatod. Ez persze arra is módot ad, hogy olyan szereket válassz, amelyekkel gyorsan, hatékonyan és tökéletesen elérheted a csíramentességet.

A klórgranulátum az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb medencefertőtlenítő szer, amely meg tudja akadályozni a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. Használatával kristálytiszta vizet biztosíthatsz a fürdőzéshez kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Sokféle mikroorganizmus ellen

A Medence Óriás vegyszereivel olyan hatékony szereket kaphatsz a kezedbe, amelyekkel hatékonyan és nem mellesleg igen egyszerűen és könnyedén elvégezheted a medencevíz rendszeres fertőtlenítését. Hiszen a medencevíz egy olyan zárt közeg, amelybe mindenképpen bejutnak a környezetből az idegen anyagok, amelyek aztán nagyon hamar képesek bomlásnak indulni.

A klórgranulátummal nem csupán a vírusok, hanem a gombák, a baktériumok és egyéb szerves anyagok ellen is könnyedén veheted fel a harcot. Mivel pH-semlegesek, mindenféle vízkeménység esetén sikeresen lehet használni.

Nagyon egyszerűen lehet alkalmazni

A kórokozók ugyan gyakran igazán aprók, ennek ellenére hatalmas gondokat tudnak okozni. Persze ha a medencehigiénia tökéletes, akkor emiatt nem kell aggódni. Az első feladat a helyes pH-érték beállítása, amelynek a javasolt értéke 7,2-7,6 között van. Fontos a medencealkatrészek miatt, mert a túl kemény vízben azok élettartama csökken. Az algák szaporodása is akkor gátolható meg hatékonyan, ha jó a pH.

A Medence Óriás webáruházban megvásárolható hatékony klórgranulátummal, amely nagyon jól és gyorsan feloldódik a vízben, a normál és sokkoló klórozás is elvégezhető. Ez olyan gyorsan oldódó koncentrált klórforrás, amely hatékonyan képes elpusztítani a medencevízben lévő mindenféle mikroorganizmus típusokat. Ha az előírásoknak megfelelően alkalmazod, akkor a végeredmény kristálytiszta, higiénikus és biztonságos medencevíz lesz, amelyben mindenki bátran úszhat és pancsolhat. Nem kell utána amiatt aggódni majd, hogy valami fertőzést kap ott bárki “ajándékba”.

A fertőtlenítés nem hagyható ki

Sokan ellenérzéseket fogalmaznak meg a klórral szemben. Vannak ugyan már alternatív medencetisztítási eljárások – klorinátor, UV-fényes vagy ózonos rendszer –, ám sajnos még ezek sem elegendőek mindig az összes, a vízbe telepedett hívatlan „vendég” eltávolításához. Erre a sokkoló klórozás időszakos elvégzése javasolt. Különösen akkor, ha a medencét sokan vagy nagyon gyakran használják. De nagy zivatarok, vagy kirívóan magas hőmérséklet esetén is érdemes, vagy ha a víz nagyon zavarossá kezd válni.

A klór nem játékszer. A Medence Óriásnál kapható klórgranulátumot csak a leírás szerint szabad használni szigorúan üres medencében.

Népszerűek

To Top