+ Színház

Nagy Sanyi otthagyta a Madách Színházat

Nagy Sanyi

Nagy Sanyi kifejtette, hogy sok régi színész eljött, és bár vannak tehetséges fiatalok, valahogyan az egész megváltozott.

Nagy Sanyi a színész az utóbbi négy évben már nem kapott új szerepet a Madách Színházban. A Húzós című műsorban nyilatkozva elmondta, hogy nemrég levelet írt Szirtes Tamásnak, a Madách Színház igazgatójának, és elköszönt tőle – írja a Story a műsorra hivatkozva

Megköszönt mindent, majd visszaadta az utolsó szerepét. Amikor arról kérdezték, miért nem kapott új feladatot, Nagy Sanyi azt mondta, hogy ezt sosem beszélték meg Szirtessel, és hogy az egész színházi légkör megváltozott, már nem érezte otthon magát.

Nagy Sanyi kifejtette, hogy sok régi színész eljött, és bár vannak tehetséges fiatalok, valahogyan az egész megváltozott, és már nem érezte ugyanazt a közösséget és otthonosságot a színházban.

Megjegyezte, hogy sok darabja egyszer csak elmúlt, és bár visszaadta az utolsó szerepét, általában az új feladatok nem jöttek össze.

Kiemelte, hogy ez azért érdekes dolog, és bár nem tudja, mi volt az ok vagy a szándék mögötte, az a lényeges különbség, hogy más helyeken sokkal többet játszott.

Amikor arról kérdezték, hogy fájt-e neki ez a helyzet, Nagy Sanyi azt felelte, hogy inkább csak nem értette a körúti színházban előállt helyzetet, és volt benne olyan gondolat, hogy bemegy és megkérdezi, mi a baj vele, de tudja, hogy nem vele van a baj – mondta titokzatosan.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top