+ PR-cikk

Mi mindenre van szükség a weboldalkészítés során?

weboldalkészítés

Manapság már minden céget, önkormányzatot, szervezetet, sőt, nagyon sok magánszemélyt is érint a weboldalkészítés kérdése. Az online jelenlét immár nem csak lehetőség, egyenesen kötelesség is, mert aki nincs jelen az interneten, az majdnem olyan, mintha nem is létezne.

Érdemes szakértői segítséget igénybe venni ahhoz, hogy a lehető legjobb weblapot kapjuk végeredményül!

Weboldalkészítés az online jelenlétért

Ma az internet korát éljük, amikor mindenki kezében ott van az az eszköz (okostelefon), amivel hozzáfér a világhálóhoz és annak minden tartalmához. Azok a cégek, akik itt nincsenek jelen, azok le fognak maradni. Ráadásul a legrosszabb, hogy jelentős bevételektől esnek el!

Ezt pedig el kell kerülnünk! Jó ötlet a megvalósításhoz szakemberek segítségét kérni. Például az Itnav szakértői itt elérhetőek: http://www.itnav.hu/weboldalkeszites.

Ha elkészül a saját online felületünk, akkor az csak a miénk lesz. Nem úgy, mint a közösségi média esetén, ahol nem a mi szabályaink diktálnak, ráadásul bármikor bármire hivatkozva elvehetik azt, amit akár hosszú évek szorgos munkájával felépítettünk. A játékszabályok változhatnak, de nem a mi saját weboldalunkon.

Beállítások, SEO, karbantartás

Sajnos egy honlap igazából soha sem lesz kész, még akkor sem, ha már végzett vele a szakember. Ha megrendelünk egy saját oldalt, azt elkészítik nekünk, mi átvesszük, élesítjük, ezzel még nincs vége, ugyanis azt a felületet be kell állítani, majd később folyamatosan karban is kell tartani.

Hogy például a keresőmotorok, mint a Google fel tudja térképezni, az is egy külön beállítás. Ott a SEO is, vagyis a keresőoptimalizálás, mely szintén számos különböző beállítást, szövegezést, más minőségi oldalakról való visszahivatkozást, és még számos egyéb dolgot is jelent. Ez megint csak egy olyan terület, amit érdemes szakemberekre bízni. Ha így teszünk, sokkal könnyebben, gyorsabban és biztosabban ránk fognak találni a vásárlóink.

Folyamatosan frissülő tartalmak

A keresőmotorok imádják, ha egy oldalt nemcsak aktiválnak majd magára hagynak, hanem folyamatosan frissülő tartalommal látnak el. Ezért érdemes például egy céges oldalnál rendszeresen a vállalatról szóló híreket megosztani. De kerüljenek fel a nyitott pozíciók is, valamint írjunk rendszeresen blogbejegyzéseket. Feltölthető szöveges tartalom, képek és videók is. Ezeket ráadásul érdemes cserélgetni. Fontos, hogy ezeket el kell készíteni, fel kell rakni a weboldalunkra, valamint be is kell őket állítani SEO szempontjából. Rögtön látható, hogy mindez ismét szakemberért kiált!

Frissítések, bővítmények

A honlap rendszerének újabb verzióira való frissítés is egy olyan feladat, amit meg kell oldani. Nem beszélve a különböző bővítményekről, melyek még telepítve lettek az oldalon, köztük számos marketingeszközzel is találkozhatunk, mint például a hírlevél feliratkozás vagy a felugró ablakok.

Most már látható mennyire összetett a weboldalkészítés, és miért érdemes hozzá szakember segítségét igénybe venni.

Népszerűek

To Top