+ Film

Film ma este: Sztriptíz

sztriptíz

A Sztriptíz című filmet ma, azaz február elsején láthatjátok a Filmcafe csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán…

Erin Grant (Demi Moore), a volt FBI-ügynöknő sztriptíz táncosnő egy éjszakai lokálban. Azért van szüksége erre a munkára, mert vissza akarja szerezni hétéves kislányát, akit azzal az indokkal vett el tőle a bíróság, hogy az asszony nem tudja eltartani.

Egy este az ismert politikus, David Dilbeck (Burt Reynolds) is a nézők között van. Amikor Jerry, Erin egyik hódolója kitalálja, hogyan zsarolhatnák meg Dilbecket, még senki sem sejti, hova vezet egy látszólag egyszerű zsarolás.

A zsarolót hamarosan megölik, és Al Garcia (Armand Assante) nyomozó indul útnak, hogy kiderítse, mi folyik a színfalak mögött.

Megjelenik a történetben Shad (Ving Rhames), a bár kidobóembere is, aki saját zsarolási terveit szövögeti, továbbá Erin pszichopata exférje (Robert Patrick), aki kisstílű tolvajként tengeti életét.

1996-ban készült 115 perces amerikai filmdráma (bűnügyi film, fekete komédia, szatíra) nagy színészeket vonultat fel, rendezte: Andrew Bergman.

A Sztriptíz című filmet ma, azaz február elsején láthatjátok a Filmcafe csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán megismétlik február 5-én 2 óra 5 perctől, és február 7-én 18 óra 45 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top