+ Tudomány

Gyönyörű, ahogy a zokogó Karikó Katalin és Krausz Ferenc átölelik egymást az ünnepségen

Karikó Katalin

Karikó Katalin (j) és Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósok ölelkeznek a tiszteletükre a stockholmi magyar nagykövetségen tartott ünnepségen.

Karikó Katalin (j) és Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósok ölelkeznek a tiszteletükre a stockholmi magyar nagykövetségen tartott ünnepségen 2023. december 9-én.

Karikó Katalin biokémikus Drew Weissman amerikai mikrobiológussal 2023. október 2-án megosztva nyerte el az orvosi-élettani Nobel-díjat az mRNS-alapú oltóanyagok kifejlesztését megalapozó felfedezéseikkel.

Krausz Ferenc fizikus az attoszekundumos fizika területének megalapításáért és az elektronok kutatásáért Anne L’Huillier és Pierre Agostini francia fizikusokkal 2023. október 3-án megosztva nyerte el az idei fizikai Nobel-díjat. A díjátadó ünnepséget december 10-én rendezik a svéd fővárosban.

MTI/MTI Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd

Karikó Katalin

Stockholm, 2023. december 9.
Karikó Katalin biokémikus a Nobel-díjas magyar tudósok tiszteletére a stockholmi magyar nagykövetségen tartott ünnepségen 2023. december 9-én. Karikó Katalin biokémikus Drew Weissman amerikai mikrobiológussal 2023. október 2-án megosztva nyerte el az orvosi-élettani Nobel-díjat az mRNS-alapú oltóanyagok kifejlesztését megalapozó felfedezéseikkel. Krausz Ferenc fizikus az attoszekundumos fizika területének megalapításáért és az elektronok kutatásáért Anne L’Huillier és Pierre Agostini francia fizikusokkal 2023. október 3-án megosztva nyerte el az idei fizikai Nobel-díjat. A díjátadó ünnepséget december 10-én rendezik a svéd fővárosban.
MTI/Koszticsák Szilárd

Karikó Katalin

Stockholm, 2023. december 9.
Karikó Katalin (j) és Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósok a tiszteletükre a stockholmi magyar nagykövetségen tartott ünnepségen 2023. december 9-én. Karikó Katalin biokémikus Drew Weissman amerikai mikrobiológussal 2023. október 2-án megosztva nyerte el az orvosi-élettani Nobel-díjat az mRNS-alapú oltóanyagok kifejlesztését megalapozó felfedezéseikkel. Krausz Ferenc fizikus az attoszekundumos fizika területének megalapításáért és az elektronok kutatásáért Anne L’Huillier és Pierre Agostini francia fizikusokkal 2023. október 3-án megosztva nyerte el az idei fizikai Nobel-díjat. A díjátadó ünnepséget december 10-én rendezik a svéd fővárosban.
MTI/Koszticsák Szilárd

Karikó Katalin

Stockholm, 2023. december 9.
Karikó Katalin biokémikus családjával a magyar Nobel-díjas tudósok tiszteletére a stockholmi magyar nagykövetségen tartott ünnepségen 2023. december 9-én. A biokémikus Drew Weissman amerikai mikrobiológussal 2023. október 2-án megosztva nyerte el az orvosi-élettani Nobel-díjat az mRNS-alapú oltóanyagok kifejlesztését megalapozó felfedezéseikkel. Krausz Ferenc fizikus az attoszekundumos fizika területének megalapításáért és az elektronok kutatásáért Anne L’Huillier és Pierre Agostini francia fizikusokkal 2023. október 3-án megosztva nyerte el az idei fizikai Nobel-díjat. A díjátadó ünnepséget december 10-én rendezik a svéd fővárosban.
MTI/Koszticsák Szilárd

A pár napja adott stockholmi interjú

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top