+ Képzőművészet

Vászonképekkel kapcsolatos tények és tévhitek

A vászonképek

A vászonképek árazása egyes emberek szerint korrekt, míg mások szerint eltúlzott. A minőséget meg kell fizetni.

Keresés a weben

Habár egyre népszerűbbek a vászonképek, ettől függetlenül még mindig vannak olyan emberek, akik nem mernek változtatni és maradnak a hagyományos megoldásoknál. Ez nem olyan meglepő, hisz akadnak olyanok, akik nehezen váltanak, még ha apróságokról is van szó. A kedvükért most hoztunk néhány érdekességet a vászonképekkel kapcsolatban.

A következő cikkben tehát utánajárunk annak, hogy miért éri meg ilyen különlegességekre beruházni. Tarts velünk!

Kérdések a vászonképek minőségével kapcsolatban

Rögtön a lényegre térünk. A vászonképek árazása egyes emberek szerint korrekt, míg mások szerint eltúlzott. A minőséget meg kell fizetni és ha arra gondolunk, mit nyújt nekünk egy modern vászonkép, nem is kérnek ezért horribilis összegeket. A vaszonkep.hu weboldalán elég sokat megtudhatunk a gyártási folyamatról és magáról a vászonképről is. Mi is kutakodtunk és eláruljuk, hogy mit tudtunk meg.

Mennyire tartós a vászonkép színe, élénksége? Ez a kérdés gyakran foglalkoztatja az embereket. Nem árt, ha mindenki tudja, hogy jobb helyeken örökélet garanciát adnak a termékre. Persze, ez csak akkor jár, ha beltéren, napfénytől védve helyezzük ki a képeket.

Hogyan garantált a minőségi eredmény? Az alapos gyártók többnyire manuálisan ellenőrzik a beküldött képeket, hogy megfelelnek-e a gyártási követelményeknek, majd elküldenek egy látványtervet az ügyfélnek. Csupán azután kezdik el a munkát, ha ezt a megrendelő jóváhagyta.

Jár garancia a vászonképre?

Erre ismét azt tudjuk felelni, hogy a profik adnak. Sajnos bármilyen nagy szakértelemmel is dolgoznak, bármi közbejöhet. Ilyenkor vagy újragyártják a vászonképet vagy visszafizetik az árát.

Az ügyfél az első, ezt a gyártók is tudják, ezért olyan anyagokkal dolgoznak, amelyek a csúcsminőséget biztosítják. Olyan nyomtatót használnak a gyártás során, amellyel tisztítható vászonképeket hoznak létre, ráadásul ezek a termékek jó minőségűek és szépek a fotók színei.

Mi történik ha a szállítás alatt sérül meg egy termék? Ez a probléma is könnyen orvosolható. Ekkor csupán jeleznünk kell a gyártónak a helyzetet, majd ők küldenek hozzánk egy futárt, aki elviszi a sérült darabot, majd az újragyártott képet is házhoz viszik, mindezt ingyen és bérmentve.

Milyen esetben jár a garancia?

Mindig. Különösebb indokot sem kell megadnunk. Ha valamiért nem tetszik a végeredmény, akkor elég, ha visszaküldjük a csomagot és hamarosan megkapjuk a termék teljes árát. Valószínűleg ezért is van az, hogy teljes nyugalommal rendelik meg saját kis összeállításaikat az emberek.

Nem vállalunk nagy kockázatot, ha a vászonkép mellett döntünk. A gyártók maximálisan a rendelkezésünkre állnak valamennyi gond megoldásában. Éppen ezért is ajánljuk a vászonképet azok számára, akik még korábban nem rendeltek. Igazán megéri!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top