+ Színház

Esztergályos Cecília: Örülök ennek a Gondosórának

ingyenesen Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília: bármi bajom történik, megnyomom a gombot, és a központnak kapcsolnak, és akkor segítséget kapok. És mindenki, akinek ilyen órája van.

Esztergályos Cecília a Gondosóra program 250 ezredik felhasználója; a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója mutatta be az eszközt a közösségi oldalán szombaton közzétett videóban.

Nyitrai Zsolt a felvételen elmondta: a Gondosóra a kormány által indított ingyenes szolgáltatás minden, 65 év fölötti magyar polgárnak.

Eddig már 250 ezren regisztráltak – jelezte a főtanácsadó, minden érintettet csatlakozásra biztatva.

A Gondosóra segítség egy gombnyomással – hangsúlyozta a politikus, hozzátéve: mindenki regisztrálhat, nemcsak a leendő felhasználó, a 65 feletti nyugdíjas, hanem a barátja, a családtagja, az ismerőse, a szomszédja, vagyis bárki.

“Örülök ennek a Gondosórának, mert bármi bajom történik, megnyomom a gombot, és a központnak kapcsolnak, és akkor segítséget kapok. És mindenki, akinek ilyen órája van” – mondta az eszközt kézbe véve a színésznő.

Gondosórát lehet igényelni online a gondosora.hu oldalon, telefonon vagy visszahívást kérve a 06-1/445-0080-as számon, papíralapon pedig a gondosora.hu/formok linken található igénylőlap letöltésével.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top