+ Zene

Enyedi Sugárka legújabb dala az igazi emberi kapcsolatokról

Enyedi Sugárka

Enyedi Sugárka: Van, hogy egymást keressük a nagyvilágban, a mindennapok sűrűjében és egyszer csak kiderül, hogy végig egymás felé tartott az utunk.

Akusztikus pop vagy new-soul-pop? Üdítő dallamokkal, mély mondanivalókkal jelentkezik legújabb dalával, a Human Junctions című szerzeménnyel Enyedi Sugárka.

A dalt az Enyedi-Csicsák szerzőpáros alkotta, akik intuitíven és tudatosan újítanak, mindig aktuálisan, őszintén, a tőlük megszokott magas minőségben.

Az énekesnő Jazz Tett nevű zenekarát saját soul jazz, latin jazz kompozíciói előadására hozta létre.

Enyedi Sugárka Magyarországon egyike azoknak az előadóművészeknek, akik az autentikus kubai, mexikói örökzöldeket is friss, energikus mai hangzással adják elő.

Sugárka legutóbb Madridban készített stúdiófelvételeket, legközelebb Szlovákiában koncertezik. Önállóan turnézott az USA államaiban, amerikai zenekarok (jazz combo-k), világhírű és Grammy-díjas zenészek kíséretében.

Hazai zenekaraival jazzklubokban és nyári zenei fesztiválokon lép fel. Több nemzetközi díjat nyert, élvonalbeli jazz zeneszerzők állandó dalszövegírója. Idén ‘Everyday happiness’ című szerzői albumát készíti a gitáros-szájharmonikás Csicsák György Balázzsal, az ESJT-tel és vendégművészekkel.

Enyedi Sugárka

A Human Junctions-ról mondta:

„Mi lehet fontosabb az igaz emberi kapcsolatoknál? Van, hogy egymást keressük a nagyvilágban, a mindennapok sűrűjében és egyszer csak kiderül, hogy végig egymás felé tartott az utunk.”

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top