+ Film

Gundel Takács Gábor: Örülhetünk a személyes találkozásnak és egymás sikerének

Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor: Öröm ennek részese lenni, immár ötödik alkalommal a gála, második alkalommal pedig az online közvetítés házigazdájaként

Online közvetítések révén a meghívott vendégek mellett a nagyközönség is figyelemmel kísérheti a Televíziós Újságírók Díja ünnepélyes díjátadó gálaestjét március 29-én. A 20 órakor kezdődő esemény egyszerre, egy időben, élőben lesz látható a két nagy kereskedelmi televíziótársaság, az RTL Magyarország és a TV2 Csoport online felületein, az RTL.hu-n és a TV2 Play platformokon. A gála és az online közvetítés műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.

Március 29-én a TV2 Csoport és az RTL Magyarország közösen, élőben közvetíti online felületein az idén tíz éves Televíziós Újságírók Díja gálaestet. Az eseményen kiderül, hogy mely televíziós produkciók és személyek nyerik el a rangos elismerést.

Az est műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz, aki immár ötödik alkalommal vezeti a rangos díjátadó gálaestjét.

– A televíziós szakma számára minden évben különleges alkalomnak számít a Televíziós Újságírók Díja gálaest. Az elismerések átadása mellett ez a televíziósok ünnepe is, ahol beszélgethetünk, örülhetünk a személyes találkozásnak és egymás sikerének. Az idei évben ráadásul nem csak ezt, de magát a díjat is ünnepeljük. Van okunk erre, hiszen a 10 éve indult kezdeményezés mára a legjobban várt, legrangosabb televíziós szakmai díj lett. Öröm ennek részese lenni, immár ötödik alkalommal a gála, második alkalommal pedig az online közvetítés házigazdájaként – mondta Gundel Takács Gábor.

Idén összesen 14 kategóriában – nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő – hirdetnek győztest.

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személy került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták. A Televíziós Újságírók Díja grémiuma az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírójából áll.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top